Popmundo
Back to Gry tekstowe#1361 fantasma467
Postukujący, a ty nie chcesz wrócić?
#1362 longshoot
tyle ludźi kupuje różne przedmioty za kredyty za chajs, że jak tak dalej pójdzie to będe miliarderem. :D
#1363 fantasma467
A ja mam problem właśnie ze sprzedarzą. Staram się dawać konkurencyjne ceny i nikt nie chce.
#1364 djsenter
Moja firma dobrze prosperuje!
#1365 Postukujacy
Gdyby dobrze pokombinować, co kiedyś próbowałem, to można by sobie załatwić tańszego VIPa. Kupujesz kredyty, sprzedajesz po dobrym kursie, polujesz na jakieś itemy za dobrą cenę w walucie z gry, sprzedajesz, kpujesz kredyty itd. Aż dochodzisz do momentu, w którym udaje się kupić taniej kredyty, za które płacisz za pakiet VIP. Patrząc na aktywność graczy z Turcji śmiem twierdzić,że istnieje sprawdzony sposób na zarobienie forsy w realu, z tej gry. Trzeba się tylko sporo nakombinować i najlepiej mieć kilka kont, przez które przepuszczać będzie się kupowane towary, tak by ginął po nich ślad. Na to też patrzą czy kupujący/sprzedający to nie przypadkiem podstępny kombinator. ja przynajmniej byłem czujny na takich krętaczy. Z paru transakcji tam byłem bardzo zadowolony i oferowałem pomoc w takich zakupach gdy grałem.
Odpowiadając na Twoje pytanie, @Fantasma467: raczej nie zamierzam wracać do aktywnej gry, ale może kiedyś skusze się na powrót by robić sobie chillout. Bez VIPa jest jednak znacznie trudniej o sprawne kontakty i nie będąc w zespole, jest tych kontaktó po prostu mniej.
#1366 Kasia
Hej hej. No, ja też potrzebuję sprzedać kilka itemów, konkretnie Krzychu, tylko nie miał czasu się przypominać na forum :D Senterek, może chcesz coś za te twoje miliardaski sprzedać? xd
Zosiu, gratulacje Rafałka.
#1367 djsenter
Zawsze otwarty na handel, :D
#1368 Julitka
Dziękuję za gratulacje, na razie czuję się jak dziecko we mgle. :)
#1369 fantasma467
Mnie dzisiaj ktoś chciał oszukać, tylko miał pecha bo orientuję się w cenach rynkowych i nie gram od wczoraj.
#1370 fantasma467
Ile kredytów kosztuje wybudowanie lokalu, bo nie mogę sprawdzić zanim nie kupię firmy?
#1371 djsenter
Chyba z 500.
A powie mi ktoś proszę uprzejmie, kim jest Patrycja Biernat?
#1372 fantasma467
Ups, to drogo. Firma 500 i lokale też? Sądziłam, że po stówce, jak pokoje do domów.
#1373 djsenter
Wróć, nie widziałem tego wcześniej, ale wygląda na to, że każdy lokal kosztuje losową ilość kredytów. Dla przykładu bank 500 kredytów, a inne po 200, 400, etc.
#1374 djsenter
XD wpis z dziennika Longshoota mnie zabił.
Gabriela Bronisz i ja zaznajemy rozkoszy dzięki pozycji Dzięcioł.
Troszkę niewygodnie, ale i tak Stolik na kawę musi wystarczyć.
#1375 fantasma467
Fakt, śmieszne są tam te pozycje. Na przykład dmuchający w róg.
#1376 Julitka
Mam pytanie dot. transportu do innego miasta: Czy ja muszę rezerwować sobie lot, czy mogę sobie pojechać z pojazdem artysty? Czy mogę mieć pewność, że nas zawiezie na czas, gdzie trzeba?
#1377 longshoot
jeśli masz ustawione aby jechać z pojazdem artysty i zarezerwowany koncert w danym mieście to pojedziesz automatycznie.
#1378 Julitka
Kiedy dokładnie?
#1379 longshoot
dzień wcześniej np
#1380 fantasma467
Możesz też wyruszyć sama pojazdem artysty na stronie miasta w sekcji podróż, w zakładce inne.