Postukujący, a ty nie chcesz wrócić?
tyle ludźi kupuje różne przedmioty za kredyty za chajs, że jak tak dalej pójdzie to będe miliarderem. :D
A ja mam problem właśnie ze sprzedarzą. Staram się dawać konkurencyjne ceny i nikt nie chce.
Gdyby dobrze pokombinować, co kiedyś próbowałem, to można by sobie załatwić tańszego VIPa. Kupujesz kredyty, sprzedajesz po dobrym kursie, polujesz na jakieś itemy za dobrą cenę w walucie z gry, sprzedajesz, kpujesz kredyty itd. Aż dochodzisz do momentu, w którym udaje się kupić taniej kredyty, za które płacisz za pakiet VIP. Patrząc na aktywność graczy z Turcji śmiem twierdzić,że istnieje sprawdzony sposób na zarobienie forsy w realu, z tej gry. Trzeba się tylko sporo nakombinować i najlepiej mieć kilka kont, przez które przepuszczać będzie się kupowane towary, tak by ginął po nich ślad. Na to też patrzą czy kupujący/sprzedający to nie przypadkiem podstępny kombinator. ja przynajmniej byłem czujny na takich krętaczy. Z paru transakcji tam byłem bardzo zadowolony i oferowałem pomoc w takich zakupach gdy grałem.
Odpowiadając na Twoje pytanie, @Fantasma467: raczej nie zamierzam wracać do aktywnej gry, ale może kiedyś skusze się na powrót by robić sobie chillout. Bez VIPa jest jednak znacznie trudniej o sprawne kontakty i nie będąc w zespole, jest tych kontaktó po prostu mniej.
Odpowiadając na Twoje pytanie, @Fantasma467: raczej nie zamierzam wracać do aktywnej gry, ale może kiedyś skusze się na powrót by robić sobie chillout. Bez VIPa jest jednak znacznie trudniej o sprawne kontakty i nie będąc w zespole, jest tych kontaktó po prostu mniej.
Hej hej. No, ja też potrzebuję sprzedać kilka itemów, konkretnie Krzychu, tylko nie miał czasu się przypominać na forum :D Senterek, może chcesz coś za te twoje miliardaski sprzedać? xd
Zosiu, gratulacje Rafałka.
Zosiu, gratulacje Rafałka.
Mnie dzisiaj ktoś chciał oszukać, tylko miał pecha bo orientuję się w cenach rynkowych i nie gram od wczoraj.
Ile kredytów kosztuje wybudowanie lokalu, bo nie mogę sprawdzić zanim nie kupię firmy?
Ups, to drogo. Firma 500 i lokale też? Sądziłam, że po stówce, jak pokoje do domów.
Wróć, nie widziałem tego wcześniej, ale wygląda na to, że każdy lokal kosztuje losową ilość kredytów. Dla przykładu bank 500 kredytów, a inne po 200, 400, etc.
XD wpis z dziennika Longshoota mnie zabił.
Gabriela Bronisz i ja zaznajemy rozkoszy dzięki pozycji Dzięcioł.
Troszkę niewygodnie, ale i tak Stolik na kawę musi wystarczyć.
Gabriela Bronisz i ja zaznajemy rozkoszy dzięki pozycji Dzięcioł.
Troszkę niewygodnie, ale i tak Stolik na kawę musi wystarczyć.
Fakt, śmieszne są tam te pozycje. Na przykład dmuchający w róg.
Mam pytanie dot. transportu do innego miasta: Czy ja muszę rezerwować sobie lot, czy mogę sobie pojechać z pojazdem artysty? Czy mogę mieć pewność, że nas zawiezie na czas, gdzie trzeba?
jeśli masz ustawione aby jechać z pojazdem artysty i zarezerwowany koncert w danym mieście to pojedziesz automatycznie.
Możesz też wyruszyć sama pojazdem artysty na stronie miasta w sekcji podróż, w zakładce inne.