Popmundo
Back to Gry tekstowe#1101 fantasma467
Ja niedługo też sprawię sobie drugiego bobasa, ale oczywiście ze sztucznego zapłodnienia. Chcę córeczkę.
#1102 Julitka
E tam, i tak wszystko rypo! Alicja prawie nam tu rodziła, a ja wylądowałam w szpitalu, bo podrużowaliśmy
nocą i bolał mnie kark, a miałam niskie zdrowie. Krzysio bardzo narzekał. Krzysiu, to będzie na koszt
Dnia Kobiet, ok?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1103 Kasia
Padłam i nie wstałam z moich wpisów w dzienniku, po paru wywiadach dla telewizji. Nasze dziecko urodziło
się w chicago w studiu telewizyjnym haha
#1104 anorcia
No i mamy małego Filipka. Też byśmy jeszcze chcieli córeczkę. Niestety jak wczoraj udzielaliśmy wywiadów
w telewizji, to nasz pojazd sobie odjechał. Jak pech to pech
#1105 Julitka
Złe dobrego początki, Kochani! No chyba, że ja Wam pecha przynoszę...
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1106 anorcia
Nie przynosisz pecha. Poprostu wszystko na raz się złożyło. I poród, i wystempy w telewizji, i koncerty.
Chyba odznaczę tą automatyczną podróż autokarem i będę ruszać sama, bo czasem pojazd rusza kiedy nie
trzeba.
#1107 fantasma467
Gratuluję drugiego syna. Z tym pojazdem artysty to faktycznie lepiej ruszać samemu.
#1108 djsenter
A my jednak mamy nowy kontrakt i podnieśliśmy się z dna.
Co prawda niejest taki dobry jak tamten, ale jakoś to będzie.
#1109 fantasma467
A ja zachęcam do korzystania z forum Warszawy, są tam ciekawe akcje. Np teraz miasto zakupiło Kobe Sutrę,
i można zapisywać się na korzystanie z jej pozycji z ukochaną osobą Jest tam ponad 40 ciekawych pozycji
seksualnych i można zdobyć osiągnięcie mistrz Kobe Sutry.
#1110 fantasma467
Ma ktoś może do sprzedania kupon 500 kredytów? mogę zapłacić 150000000 zł.
#1111 fantasma467
Hej, muszę się wam pochwalić, że Barbara tym razem urodzi córeczkę!
#1112 longshoot
Jeez! jak wy się rozmnarzacie xD
#1113 fantasma467
To nie wszystko.
:) Za kilkadni będę mieć kolejną córeczkę przez adopcję. :)
#1114 fantasma467
Jak ktoś ma czas to jeszcze do północy może wybrać się do Sztokholmu i na cmentarzu dotknąć monolitu by załapać 3 punkty doświadczenia. Ja i mój synek tam jesteśmy.
#1115 Julitka
A jak dorwałaś córkę przez adopcję? Ja też bym chciała!
#1116 fantasma467
Na angielskim forum adopcyjnym.
#1117 fantasma467
Poza tym ja miałam fart, bo ogólnie tam tródno jest dostać dziecko bo często te adopcje nie są darmowe, choć wątek nazywa się darmowe adopcje, ale zawsze możesz próbować. Nic nie zaszkodzi jak dasz ogłoszenie. Aha, to forum ma nazwę Forum doktor pieszczoszka.
#1118 Julitka
I co, jest angielskie, mimo polskiego tytułu?
#1119 fantasma467
Tak. A nie łatwiej ci jest kupić kredyty i zkorzystać ze sztucznego zapłodnienia?
#1120 fantasma467
Cholercia, mam wirus zombie, i żadnego lekarza w okolicy by mi pomóc. I co ja biedna mam zrobić? Jestem w Tromse. W Wawie nie byłoby problemu.