Ja od szesnastki
Monia znalazla w paryzu ta przekleta szczepionke na chlamydie. Bo ten caly dotorzyna od siedmiu bolci
sie w koncu ze mna nie skontaktowal. Nie wiecie czyjak mi moniakupi t szczepionke, to moge jej uzyc sama,
czy ktos musi mnie zaszzepic?
sie w koncu ze mna nie skontaktowal. Nie wiecie czyjak mi moniakupi t szczepionke, to moge jej uzyc sama,
czy ktos musi mnie zaszzepic?
No zobaczymy. Przyjelam ta szczepionke, ninka mi kupila we francji hahaha. Ale narazie w ciele i zdrowiu
jest napisane, ze nadal mam ta chorobe. Zobaczymy, moze zniknie po nastepnej aktualizacji
jest napisane, ze nadal mam ta chorobe. Zobaczymy, moze zniknie po nastepnej aktualizacji
pewnie nie zniknie, bo ja sobie jedną zrobiłem, i tak musiała mi pani doktor drugą zrobić, znaczy nei
wiem czy musiałę ale wkażdym bąć razie zrobiła tak więc no. i jeszcze mnie wyleczyła.
wiem czy musiałę ale wkażdym bąć razie zrobiła tak więc no. i jeszcze mnie wyleczyła.
Słuchajcie, nie wiecie jak działa Channelle 69? Kupiłam by uwieźć kogoś i w końcu mieć dziecko. Tylko nie wiem czy to działa na nieznajomych też.
Kasiu wszystko super tylko Jacuś chyba nie jest vipem i nie zapyli Basi niestety. Szkoda, że Krzyś żonaty :(
A to nie działa jak ekstremalna płodność. Muszą być oboje vipami.
aaaa to, cicho, ale zapłodniona. Choć, choć, po cichu, na strychu. Tylko mam chlamydie, aaaale tam :D
Dzień płodny wypada mi dwunastego. Można spróbować, tylko ciiiiii, by żona nie wiedziała, hehehe
Można też w hotelu
Co do tego choróbska to spróbuj się zgłosić do Szczepana Marszała. On chętnie leczy.
oooo, a mam d niego zainteraktowac? czy jak, wyslac mu prywatną wiadomosc? A w hotelu to nwm jak wynajac
pokoj, xd
pokoj, xd
Jeśli chodzi o hotel to nie trzeba nic wynajmować, tylko wejść do niego i już, a z lekarzem słyszę, że
sobie poradziłaś. Pewnie wyleczy.
sobie poradziłaś. Pewnie wyleczy.
Ssssłuchaj jakie jaja. Napisałam i zainteraktowałam do tego twojego Marszał, ale odezwał sie Piechowiak.
Miałam wyłączone używanie przedmiotów na mnie, dlatego nie znalazł sie nikt, o by mnie zaszczepił i
wyleczył. A najgorsze, że Ala ode mnie się tym tałatajstwem zaraziła. A jest w ciąży, ciekawe co teraz.
Ale już ustawiłam to włączyłam co trzeba, niechaj mnie zaszczepi.
Miałam wyłączone używanie przedmiotów na mnie, dlatego nie znalazł sie nikt, o by mnie zaszczepił i
wyleczył. A najgorsze, że Ala ode mnie się tym tałatajstwem zaraziła. A jest w ciąży, ciekawe co teraz.
Ale już ustawiłam to włączyłam co trzeba, niechaj mnie zaszczepi.