Popmundo
Back to Gry tekstowe#801 djsenter
Ja od szesnastki
#802 Kasia
Monia znalazla w paryzu ta przekleta szczepionke na chlamydie. Bo ten caly dotorzyna od siedmiu bolci
sie w koncu ze mna nie skontaktowal. Nie wiecie czyjak mi moniakupi t szczepionke, to moge jej uzyc sama,
czy ktos musi mnie zaszzepic?
#803 ninka
już nie aktualne :D
#804 Kasia
No zobaczymy. Przyjelam ta szczepionke, ninka mi kupila we francji hahaha. Ale narazie w ciele i zdrowiu
jest napisane, ze nadal mam ta chorobe. Zobaczymy, moze zniknie po nastepnej aktualizacji
#805 longshoot
pewnie nie zniknie, bo ja sobie jedną zrobiłem, i tak musiała mi pani doktor drugą zrobić, znaczy nei
wiem czy musiałę ale wkażdym bąć razie zrobiła tak więc no. i jeszcze mnie wyleczyła.
#806 Kasia
kuuuwaaa. Zaszczepcie mnie bo bezpłodny sie staaaaneee
#807 fantasma467
Słuchajcie, nie wiecie jak działa Channelle 69? Kupiłam by uwieźć kogoś i w końcu mieć dziecko. Tylko nie wiem czy to działa na nieznajomych też.
#808 Kasia
Spróbuj uwieźć Jacusia, ale nie wiem czy to nie trzeba uzyc w dzień płodny. :D
#809 fantasma467
Kasiu wszystko super tylko Jacuś chyba nie jest vipem i nie zapyli Basi niestety. Szkoda, że Krzyś żonaty :(
#810 Kasia
Ae basiu, ja jeszcze nie wiem, spróbowałabym
#811 fantasma467
A to nie działa jak ekstremalna płodność. Muszą być oboje vipami.
#812 Kasia
aaaa to, cicho, ale zapłodniona. Choć, choć, po cichu, na strychu. Tylko mam chlamydie, aaaale tam :D
#813 fantasma467
Dzień płodny wypada mi dwunastego. Można spróbować, tylko ciiiiii, by żona nie wiedziała, hehehe
#814 Kasia
dobra. TTylko gdzie. :D Można tylko w domu
#815 fantasma467
Można też w hotelu
#816 fantasma467
Co do tego choróbska to spróbuj się zgłosić do Szczepana Marszała. On chętnie leczy.
#817 Kasia
oooo, a mam d niego zainteraktowac? czy jak, wyslac mu prywatną wiadomosc? A w hotelu to nwm jak wynajac
pokoj, xd
#818 Kasia
Doooobra. Zainteraktowałam do szczepka i wysłał mu wiadomosc
#819 fantasma467
Jeśli chodzi o hotel to nie trzeba nic wynajmować, tylko wejść do niego i już, a z lekarzem słyszę, że
sobie poradziłaś. Pewnie wyleczy.
#820 Kasia
Ssssłuchaj jakie jaja. Napisałam i zainteraktowałam do tego twojego Marszał, ale odezwał sie Piechowiak.
Miałam wyłączone używanie przedmiotów na mnie, dlatego nie znalazł sie nikt, o by mnie zaszczepił i
wyleczył. A najgorsze, że Ala ode mnie się tym tałatajstwem zaraziła. A jest w ciąży, ciekawe co teraz.
Ale już ustawiłam to włączyłam co trzeba, niechaj mnie zaszczepi.