A co tam jest?
Pewna gra z tym samym interfejsem tyloina opj,izmst zespołu zakładasz ekipe przestępczą.
Ja jednak wolę Popmundo.
Ja jednak wolę Popmundo.
A możemy tam wzajemnie na siebie napadać? :)
O, to by było dobre. :D
Na innych graczy da się jakoś napadać, tyoniewie jak,alenapady są wspaniałe, bo kontrolowane przez gracza,
a nie automatycznie.
a nie automatycznie.
A ja wrócę do popmundo. Mam napisaną nową piosenkę. Jak ją dodać do repertuaru, da się?
Ja tą swoją kiepską próbowałam i się nie dodała.
Tak, kliknij w utwory i am będzie twój ostatnio napisany utwór.
Polecam po jakimś czasie nagrać go i inew studiu.
Polecam po jakimś czasie nagrać go i inew studiu.
Ja w grze nazywam się Krzysztof Węgrzyn. Za dziesięć dni biorę ślub z Alicją Janus. Także choćta panowie,
zróbta mie wieczora kawalerskiego, zamówta jakie striptizerki, a panie niechaj zrobią fajny wieczór panieński
mojej żonie. Btw, koleżance z zespołu, xd.
Co do kupowania jedzenia w grze, to faktycznie, naraie jest to bezsensu, ale ponoć gra się cały czas
rozwija, więc kto wie, kto wie, może w przyszłości jedzenie postaci będzie odgrywało rolę przynajmniej
w lepszym zdrowiu. Chyba, że można napisać jakoś do twórców gry i podsuwać im pomysły.
A jeszcze jedno me pytanie, bo występy idą już lepiej od dziś. Tylko co jest wciąż nie tak, że ja i Alicja
spadamy wciąż ze sceny?
zróbta mie wieczora kawalerskiego, zamówta jakie striptizerki, a panie niechaj zrobią fajny wieczór panieński
mojej żonie. Btw, koleżance z zespołu, xd.
Co do kupowania jedzenia w grze, to faktycznie, naraie jest to bezsensu, ale ponoć gra się cały czas
rozwija, więc kto wie, kto wie, może w przyszłości jedzenie postaci będzie odgrywało rolę przynajmniej
w lepszym zdrowiu. Chyba, że można napisać jakoś do twórców gry i podsuwać im pomysły.
A jeszcze jedno me pytanie, bo występy idą już lepiej od dziś. Tylko co jest wciąż nie tak, że ja i Alicja
spadamy wciąż ze sceny?
Chętnie bym pszyszedł na ślub, ale będę koncertował
Ale może jakiśprezęcik uda się przesłać.
Apomysły można im po angielsku wysyłać
Ale może jakiśprezęcik uda się przesłać.
Apomysły można im po angielsku wysyłać
1 likes
A to da się wysłać prezent? O! To świetnie. No, ale ktoś chyba się zajmuje tłumaczeniem tej stronki,
o wedłógmnie jest to zrobione na tyle dobrze, że nie wygląda mi to na tłumaczenie tranlatora chyba? Aa,
no i jeszcze jedna rzecz jest niedorobiona. Że te postacie o dziwnych porach np grają na ulicy, czy chodzą
na uniwerek. Albo ja byłam wczoraj na rande, a jednocześnie grałam na ulicy. :D
o wedłógmnie jest to zrobione na tyle dobrze, że nie wygląda mi to na tłumaczenie tranlatora chyba? Aa,
no i jeszcze jedna rzecz jest niedorobiona. Że te postacie o dziwnych porach np grają na ulicy, czy chodzą
na uniwerek. Albo ja byłam wczoraj na rande, a jednocześnie grałam na ulicy. :D
Tak, da sie wysłać prezent.
A ze sceny się spada z brakuumiejętności podstawy gwiazdorstwa
A ze sceny się spada z brakuumiejętności podstawy gwiazdorstwa
A jak wyćwiczyć umiejętnosć podstawy gwiazdorstwa?
A jak nabyć mikrofon? Bo ja nie wiem. W sprzęcie scenicznym go nie ma. I wczoraj kupiłam wyro z baldachimem,
zostawiłam w salonie, a nie ma do niego jakichś szczególnych akcji
zostawiłam w salonie, a nie ma do niego jakichś szczególnych akcji
Jak uprawiasz seks w swoim domu, to będzie fajny opis, heheh co do łóżka.
A ta umiejętność gwiazdrorska to za jakis samouczek się dostaje.
A ta umiejętność gwiazdrorska to za jakis samouczek się dostaje.
Polecam wszytkim, którzy mają paypala, wszystkim nowym, bo nie wiem jak to jest zbardziej zaawansowanymi
graczami. Wykupcie sobie konto vip, bo odblokowue fajne obcje. Jako oferta dla nowych kosztuje 5 euro
na 3 miesiące. A ciekawe ile kredyciki kosztują.
graczami. Wykupcie sobie konto vip, bo odblokowue fajne obcje. Jako oferta dla nowych kosztuje 5 euro
na 3 miesiące. A ciekawe ile kredyciki kosztują.
Nie, trzeba mieć miłość na dziewiędzieśąt coś albo nawet 100
I oprócz seksu, jest coś takiego jak kobe sutra i coś takiego.
I oprócz seksu, jest coś takiego jak kobe sutra i coś takiego.