"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
A ja wrócę do popmundo. Mam napisaną nową piosenkę. Jak ją dodać do repertuaru, da się?
Ja w grze nazywam się Krzysztof Węgrzyn. Za dziesięć dni biorę ślub z Alicją Janus. Także choćta panowie, zróbta mie wieczora kawalerskiego, zamówta jakie striptizerki, a panie niechaj zrobią fajny wieczór panieński mojej żonie. Btw, koleżance z zespołu, xd.
Co do kupowania jedzenia w grze, to faktycznie, naraie jest to bezsensu, ale ponoć gra się cały czas rozwija, więc kto wie, kto wie, może w przyszłości jedzenie postaci będzie odgrywało rolę przynajmniej w lepszym zdrowiu. Chyba, że można napisać jakoś do twórców gry i podsuwać im pomysły.
A jeszcze jedno me pytanie, bo występy idą już lepiej od dziś. Tylko co jest wciąż nie tak, że ja i Alicja spadamy wciąż ze sceny?
A to da się wysłać prezent? O! To świetnie. No, ale ktoś chyba się zajmuje tłumaczeniem tej stronki, o wedłógmnie jest to zrobione na tyle dobrze, że nie wygląda mi to na tłumaczenie tranlatora chyba? Aa, no i jeszcze jedna rzecz jest niedorobiona. Że te postacie o dziwnych porach np grają na ulicy, czy chodzą na uniwerek. Albo ja byłam wczoraj na rande, a jednocześnie grałam na ulicy. :D
A jak wyćwiczyć umiejętnosć podstawy gwiazdorstwa?
A jak nabyć mikrofon? Bo ja nie wiem. W sprzęcie scenicznym go nie ma. I wczoraj kupiłam wyro z baldachimem, zostawiłam w salonie, a nie ma do niego jakichś szczególnych akcji
Polecam wszytkim, którzy mają paypala, wszystkim nowym, bo nie wiem jak to jest zbardziej zaawansowanymi graczami. Wykupcie sobie konto vip, bo odblokowue fajne obcje. Jako oferta dla nowych kosztuje 5 euro na 3 miesiące. A ciekawe ile kredyciki kosztują.