Racja,za szlugi musiałem zapłacić z 2000 chyba,a tak właściwie tylko za jednego.
No, to prawda. I trochę nie wiem, jak zakupy zrobić. Jak zaznaczyć produkty na liście, czy coś, bo chyba
nie jest tak, że mam brać każdy produkt po kolei i za każdy płacić? Już nie mówiąc o tym, że faktycznie,
wszystko jest drogie, bo chleb 400 zł.
nie jest tak, że mam brać każdy produkt po kolei i za każdy płacić? Już nie mówiąc o tym, że faktycznie,
wszystko jest drogie, bo chleb 400 zł.
Ale to każdy z osobna wpada do ekwipunku, czy jak ja mam go zaznaczyć?
A jak tam wynająć mieszkanie?
hm jak ustawisz się na produkcie do tabulatorem mas nazwy sklepów musisz przejść do jednego \z nich i
dać ić na zakupy wybierasz ponownie produkt dajesz kup i masz go w swoich przedmiotach
dać ić na zakupy wybierasz ponownie produkt dajesz kup i masz go w swoich przedmiotach
jest coś takiego jak bióro nieruchomości w mieście i znajdź więcej lokacji czy coś takiego.
Nawet jeżeli niemasz VIP, wchodzisz w asystent zakupów, wybieraż rzecz któą chcesz kupić, klikasz na sklep, przechodzisz do niego, i klikasz idź na zakupy, potem powtarzamy procedure z wybieraniem.
No dobra, ale w sumie, po co kupować na przykład jedzenie? Przecież tam się człowiek nie żywi, prawda?
Racja, to bardziej ludzie z wielką ilością mamony mogą bawić się w prawdziwe odgrywanie postaci czyjakkolwiek
się to nazywa.
się to nazywa.
No, właśnie. A jak to jest z interakcjami? Bo są trzy interakcje, ale jak się je z kimś wykorzysta, to
już nie może ich być więcej?
już nie może ich być więcej?
no szkoda, że tak jest bo miało by to więkrzy sens jak by się trzeba było żywić i tak dalej.
No, co fakt, to fakt.
Apropo interakcji, to na każdą osobę przypada ci kilka, dokładnie to 3.
Po ośmiu czy dwunastu godzinach można interaktować z daną osobą ponownie.
Po ośmiu czy dwunastu godzinach można interaktować z daną osobą ponownie.
No ok. To pytanie kolejne. Mam plan występu. Chciałabym dodać do niego jakieś wydarzenie, bo obecnie
mam osiem punktów, ale nie bardzo wiem, czy mogę to zrobić, bo jak wybieram wydarzenie księżycowy chód,
czy jak to się tam nazywa, to nie ma opcji dodaj, czy coś takiego. Muszę być wipem, żeby mój plan miał
10 elementów, czy muszę grać dłużej niż dwa dni?
mam osiem punktów, ale nie bardzo wiem, czy mogę to zrobić, bo jak wybieram wydarzenie księżycowy chód,
czy jak to się tam nazywa, to nie ma opcji dodaj, czy coś takiego. Muszę być wipem, żeby mój plan miał
10 elementów, czy muszę grać dłużej niż dwa dni?
Musisz kliknąć na uproszczoną wersję projektanta a potem się trochę tym pobawić,że tak się wyrażę.
Ja w grze jestem Barbara Falkiewicz jakby ktoś pytał.