Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#41 djsenter
Racja,za szlugi musiałem zapłacić z 2000 chyba,a tak właściwie tylko za jednego.
#42 Celtic1002
No, to prawda. I trochę nie wiem, jak zakupy zrobić. Jak zaznaczyć produkty na liście, czy coś, bo chyba
nie jest tak, że mam brać każdy produkt po kolei i za każdy płacić? Już nie mówiąc o tym, że faktycznie,
wszystko jest drogie, bo chleb 400 zł.
Anna Frankowska
#43 ninka
tak właśnie tak każdy z osobna kupujesz
#44 Celtic1002
Ale to każdy z osobna wpada do ekwipunku, czy jak ja mam go zaznaczyć?
Anna Frankowska
#45 fantasma467
A jak tam wynająć mieszkanie?
#46 ninka
hm jak ustawisz się na produkcie do tabulatorem mas nazwy sklepów musisz przejść do jednego \z nich i
dać ić na zakupy wybierasz ponownie produkt dajesz kup i masz go w swoich przedmiotach
#47 grzegorzm
jest coś takiego jak bióro nieruchomości w mieście i znajdź więcej lokacji czy coś takiego.
#48 djsenter
Nawet jeżeli niemasz VIP, wchodzisz w asystent zakupów, wybieraż rzecz któą chcesz kupić, klikasz na sklep, przechodzisz do niego, i klikasz idź na zakupy, potem powtarzamy procedure z wybieraniem.
#49 djsenter
Ups, sory,żenapisałem dokładnie tosamo coNinka,ale nienadążam z wpisami;xd.
#50 Celtic1002
No dobra, ale w sumie, po co kupować na przykład jedzenie? Przecież tam się człowiek nie żywi, prawda?
Anna Frankowska
#51 djsenter
Racja, to bardziej ludzie z wielką ilością mamony mogą bawić się w prawdziwe odgrywanie postaci czyjakkolwiek
się to nazywa.
#52 Celtic1002
No, właśnie. A jak to jest z interakcjami? Bo są trzy interakcje, ale jak się je z kimś wykorzysta, to
już nie może ich być więcej?
Anna Frankowska
#53 grzegorzm
no szkoda, że tak jest bo miało by to więkrzy sens jak by się trzeba było żywić i tak dalej.
#54 Celtic1002
No, co fakt, to fakt.
Anna Frankowska
#55 djsenter
Apropo interakcji, to na każdą osobę przypada ci kilka, dokładnie to 3.
Po ośmiu czy dwunastu godzinach można interaktować z daną osobą ponownie.
#56 Celtic1002
No ok. To pytanie kolejne. Mam plan występu. Chciałabym dodać do niego jakieś wydarzenie, bo obecnie
mam osiem punktów, ale nie bardzo wiem, czy mogę to zrobić, bo jak wybieram wydarzenie księżycowy chód,
czy jak to się tam nazywa, to nie ma opcji dodaj, czy coś takiego. Muszę być wipem, żeby mój plan miał
10 elementów, czy muszę grać dłużej niż dwa dni?
Anna Frankowska
#57 djsenter
Musisz kliknąć na uproszczoną wersję projektanta a potem się trochę tym pobawić,że tak się wyrażę.
#58 fantasma467
Ja w grze jestem Barbara Falkiewicz jakby ktoś pytał.
#59 djsenter
Dobrze wiedzieć.
Zaraz popatrzę.