Popmundo
Back to Gry tekstowe#641 Kasia
Tak, tylko tam można je kupić. To jest cholernie nielogiczne. Jak w zabawkach dla dzieci mogą być fajerwerki?
No jak? Przecież dzieciom nie daje się w normalnym życiu takih rzeczy do zabawy.
#642 fantasma467
Dokładnie. poza tym i tak nie można ich użyć bo próbowałam w TGH.
#643 fantasma467
Mam dzień płodny i nie ma kto mi zrobić dzidzi :(:(:(
#644 Kasia
Można ich użyć, napewno. Ale nie wiem kiedy i nie wiem jak. Bo widziałam u jakiegoś dziecka w dzienniku,
że użyło z okazji noweo roku
#645 fantasma467
Właśnie dziś Sylwester i nie działają.
#646 Kasia
to nie wiem. :D Zara wejde, kupie, potestuje i napisze
#647 Kasia
Basiu. Widzę, że porównałaś swoje notatki, z moimi haha. I co, to dzięki temu udało mi się wreszcie zrozumieć
podstawy manipulacji mediami? :D bo dawno mnie w sumie tam nie było. Teraz tak weszłam, no i miałam też
wpis w dzienniku, że chcę studiować ten przedmiot, ale w miejskim uniwersytecie nie ma profesora, czy coś
takiego. Po drugie, nie kupię fajerwerek, bo jadę do innego miasta moim domem na kółkach i będę tam dopiero
za 4 godziny.
#648 Kasia
Hmm, weszłam na konto Jacka. Kupiłam mu fajerwerki i rzeczywiście, nie mogę użyć. Może to działa tak, jak
kartka walentynkowa, że trzeba to komuś podarować? I wtedy dostaje się osiągnięcie świętowanie nowego roku?
#649 fantasma467
Nie da się użyć nawet w interakcji. To jest bezużyteczne, przynajmniej w Warszawie. Może w Nowym Jorku,
tylko po co są w polskich sklepach....
#650 Kasia
A spróbuj je komuś oferować
#651 djsenter
Teraz tak.
1. Plan występu.
2. Użyj przedmiot czy dodaj przedmioty.
3. Wybierz fajerwerki i zatwierdź.
4. Zapisz plan.
#652 Julitka
Nie nie nie, fajerwerkow napewno da się użyć, bo ja ich używałam i miałam osiągnęcie. Gdzie używałyście
przedmiotu? W parku działa napewno. Sprawdźcie też, czy nie trzeba mieć żadnych umiejętności, bo to jest
możliwe, ale nie jestem pewna.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#653 ninka
właśnie ja i Jacek jesziemy do Chikago dla zainteresowanych :D
#654 djsenter
OO! ładnie, ja tam też niedługo będę!
#655 fantasma467
A mi wczoraj rozwaliło sie auto na drodze i byłam holowana.
#656 fantasma467
Kiedy najlepiej wydać płytę, jak sie bdzie miało daną liczbę procentów w poszczególnych miastach, czy
od czego to zależy? Chodzi o to by te płyty były kupowane przez fanów.
#657 fantasma467
procent a nie procentów, sorry.
#658 ninka
musisz ,ieć sławe co najmniej strasznie by wydać płytę oo a kiedy będziesz?
#659 djsenter
Wydaj, jak masz kase to zrób impreze premierową, i wtedy automatycznie ci sie wyda.
Potem, jak będziesz miała dobre występy, to będą kupowali.
Ipoproś kolesia który dał ci kontrakt o marketing
#660 ninka
a jak robić te imprezy premierowe?