Tak, tylko tam można je kupić. To jest cholernie nielogiczne. Jak w zabawkach dla dzieci mogą być fajerwerki? No jak? Przecież dzieciom nie daje się w normalnym życiu takih rzeczy do zabawy.
Basiu. Widzę, że porównałaś swoje notatki, z moimi haha. I co, to dzięki temu udało mi się wreszcie zrozumieć podstawy manipulacji mediami? :D bo dawno mnie w sumie tam nie było. Teraz tak weszłam, no i miałam też wpis w dzienniku, że chcę studiować ten przedmiot, ale w miejskim uniwersytecie nie ma profesora, czy coś takiego. Po drugie, nie kupię fajerwerek, bo jadę do innego miasta moim domem na kółkach i będę tam dopiero za 4 godziny.
Hmm, weszłam na konto Jacka. Kupiłam mu fajerwerki i rzeczywiście, nie mogę użyć. Może to działa tak, jak kartka walentynkowa, że trzeba to komuś podarować? I wtedy dostaje się osiągnięcie świętowanie nowego roku?
Nie nie nie, fajerwerkow napewno da się użyć, bo ja ich używałam i miałam osiągnęcie. Gdzie używałyście przedmiotu? W parku działa napewno. Sprawdźcie też, czy nie trzeba mieć żadnych umiejętności, bo to jest możliwe, ale nie jestem pewna.
Kiedy najlepiej wydać płytę, jak sie bdzie miało daną liczbę procentów w poszczególnych miastach, czy od czego to zależy? Chodzi o to by te płyty były kupowane przez fanów.
Wydaj, jak masz kase to zrób impreze premierową, i wtedy automatycznie ci sie wyda. Potem, jak będziesz miała dobre występy, to będą kupowali. Ipoproś kolesia który dał ci kontrakt o marketing