Kewinku kochany. Ja cię normalnie ubustwiam. Jesteś moim miszczem, idolem i cholera wie, kim jeszcze. Coś mnie tkło, znaczy tknęło, nieprzyzwoicie pospolicie przejrzeć twój dziennik, dziennik twej żony i dziecka, bo chciałam się dowiedzieć, jakichż to wpisów możemy się z żonką spodziewać, za jakiś czas. No i ponoć miałeś mieć wczoraj ślub, na którym, się, nie, po, ja, wi, łeś? Jak przeczytałam twój wpis: kurde, ślub nadal trwa, ale ja mam coś pilnego do załatwienia. Następnie wpisy twojej żony i syna. To najgorszy ślub w historii, Carlopopper nie zjawia się na ślubie to znowu leżałam na biórku hahahahahhahahaaaaaa. Coś ty zrobił tej biednej żoneczce. No i udało mi się dojść w jej dzienniku do fazy porodu, więc wiem jak mniej więcej wygląda to i trochę przebieg ciąży, ale jak chciałam dojść do wpisów z początku ciążusi, to niestety chyba była jakaś aktualizacja na popmundku, bo mnie wylogowało. ps: moja żonka ma dzisiaj owulacje, ale coś ocena naszego tego tego spadła, z przeboskiej na boską :D Pewnie to przez moją małą kondychę lub siłę fizyczną. Bo z rańca kochanka latuskowa mnie dopadła xD :D
A mnie dzisiaj rano Michał Słomka 200000 wpłacił. Rany, kąd on tą kasę bierze?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Słuchajcie, jestem na randce, kupiłam herbatę i kupiłam dwie, bo chciałam, żeby druga osoba też ją wypiła. Jest to możliwe? Bo u niej pokazało się w dzienniku, że kupuję herbatę, ale ona napić się już jej nie może.
Poprawka, to u mnie w dzienniku było, że kupuję herbatę. A da się sprawić, żeby druga osoba napiła się ze mną czegokolwiek?
Nie. Jak jesteś na randce, w jakiejś restauracji, i klikniesz w link rozmawiaj z kelnerem, to w trakcie trwania randki pokaże ci się coś takiego, jak zamów obiad dla swojej randki, a poniżej z listy rozwijanej będziesz mogła wybrać dania, które możesz zamówić. Jeżeli kliknęłaś w link idź na zakupy i kupiłaś te herbatę, to znalazła się ona w twoich przedmiotach i tylko ty możesz ją wypić.
Nie załamuj mnie dziewczyno! Przez pieprzony koncert w Montrealu przegapiłem ślub! A najgorszę jest to, że niemiałem nadtym żadnej kontroli! Teraz poodwoływałem kilka koncertów. I wrzuciłem przepraszający wpis na bloga Carlo Poppera.
hahaahaahaaaaa.Hm, a wiesz może, cemu jk ktośchce ustawicpriorytet tworzenie muzyki to wyswietla mu siekomunikat e komponowanie jest w tej chwili nie mozliwe?
A słuchajcie, jak to jest? Bo miałam przy sobie 3000 goówki, no n restaurację. No i kupiłam obiad, razem wydałm jakieś 500 zł, płus do tego serenada za sto, no i herbata chyba wynioła też trochę, czyli powinno mi zostać 2000 tak mniej więcej. A mam zero gotówki przy sobie, a wdzienniku napisane, że ani ja, ani ta osoba nie mieliśmy wystarczająco dużo gotówki, żeby zaplacić za obiad. Więc, jak to jest?
Hm. Koleżanko, musisz uważnie i ze zrozumieniem czytać wpisy. Bo ja też sporo razy pisałam, że z tą kasą w restauracjach i z randkami dzieje się coś dziwnego. Bo miałam ten sam problem. Może to trzeba zgłosić do twórców gry
No, moze, bo to bardzo dziwna sprawa jest. Wybacz, ale tyle tematów się tu przewinęło, że mi to umknęło.
Cóż ja narazie niepolecam chodzenia na rantki, a raczej niepolecam brania ślubu a potem odjeżdżania w siną dal w połowie tej jakże ważnej uroczystości;d
Luzik. Ja tam się nie gniewam, bo i nie ma na co. Mi nie sprawia kłopotu tyle tych tematów, bo my tu głównie z Kewinem piszemy :D Achh! No taak! Przecież to oczywiste jest, xddd. Z tym tworzeniem. Jednak co blondyna to blondyna. :D A jeszcze co do randek, to tam pisze, że zamów wino by powspominać coś tam coś tam lub romantyczne chwile i też sie nie da wypić go razem. Więc nwm. Dzisiaj też czytałam o tym jakie można zdobyć tam osiągnięcia i np powinnam dostać jakieś takie, za przejśie 10 samouczków, a ja przeszłam już 11 z 12, i nic mi nie dali. Może dlatego, że niektóre kroki pomijałam hm. A ciekawe, czy punkty nagród trudno sie zdobywa, oglądając jakieś tam filmiki i robiąc jakieś tam ankiety. Bo podobnież te punkty można wymieniać na kredyty i przedłużenia vipa
Noo nie wiem. Co najwyżej mama, tata, a i to w wieku 1 lat czasem nie. Ewentualnie gugu gaga am am, bum bum, bebe, nunu. A ten twój syn to tworzy zaawansowane zdania, że jakieś dziecko na ulicy go napada i wszystko go boli, ma siniaki. Właśnie, zdrowie mu nareperujta, bo ma tylko 40 pare. CO z was za staruchy xddddd
This site uses cookies to enhance your experience.