Popmundo
Back to Gry tekstowe#181 fantasma467
Sprawdzałam i nie mam upominków. Kilka dni temu było Boże Narodzenie to pewnie dlatego dostaliście. A
dziś jest Sylwester.
#182 Kasia
Kewinku kochany. Ja cię normalnie ubustwiam. Jesteś moim miszczem, idolem i cholera wie, kim jeszcze. Coś mnie tkło, znaczy tknęło, nieprzyzwoicie pospolicie przejrzeć twój dziennik, dziennik twej żony i dziecka, bo chciałam się dowiedzieć, jakichż to wpisów możemy się z żonką spodziewać, za jakiś czas. No i ponoć miałeś mieć wczoraj ślub, na którym, się, nie, po, ja, wi, łeś? Jak przeczytałam twój wpis: kurde, ślub nadal trwa, ale ja mam coś pilnego do załatwienia.
Następnie wpisy twojej żony i syna.
To najgorszy ślub w historii, Carlopopper nie zjawia się na ślubie to znowu leżałam na biórku hahahahahhahahaaaaaa. Coś ty zrobił tej biednej żoneczce. No i udało mi się dojść w jej dzienniku do fazy porodu, więc wiem jak mniej więcej wygląda to i trochę przebieg ciąży, ale jak chciałam dojść do wpisów z początku ciążusi, to niestety chyba była jakaś aktualizacja na popmundku, bo mnie wylogowało.
ps: moja żonka ma dzisiaj owulacje, ale coś ocena naszego tego tego spadła, z przeboskiej na boską :D Pewnie to przez moją małą kondychę lub siłę fizyczną. Bo z rańca kochanka latuskowa mnie dopadła xD :D
#183 Celtic1002
A mnie dzisiaj rano Michał Słomka 200000 wpłacił. Rany, kąd on tą kasę bierze?
Anna Frankowska
#184 Kasia
nowlasnie. On jaks nowy jeti mojej zonie tez dal sporo. Ktos mu daje a on oddaje chyba.
#185 Celtic1002
Ciekawe, bardzo ciekawe.
Anna Frankowska
#186 Celtic1002
Słuchajcie, jestem na randce, kupiłam herbatę i kupiłam dwie, bo chciałam, żeby druga osoba też ją wypiła.
Jest to możliwe? Bo u niej pokazało się w dzienniku, że kupuję herbatę, ale ona napić się już jej nie
może.
Anna Frankowska
#187 Celtic1002
Poprawka, to u mnie w dzienniku było, że kupuję herbatę. A da się sprawić, żeby druga osoba napiła się
ze mną czegokolwiek?
Anna Frankowska
#188 Kasia
Nie. Jak jesteś na randce, w jakiejś restauracji, i klikniesz w link rozmawiaj z kelnerem, to w trakcie trwania randki pokaże ci się coś takiego, jak zamów obiad dla swojej randki, a poniżej z listy rozwijanej będziesz mogła wybrać dania, które możesz zamówić. Jeżeli kliknęłaś w link idź na zakupy i kupiłaś te herbatę, to znalazła się ona w twoich przedmiotach i tylko ty możesz ją wypić.
#189 djsenter
Nie załamuj mnie dziewczyno!
Przez pieprzony koncert w Montrealu przegapiłem ślub!
A najgorszę jest to, że niemiałem nadtym żadnej kontroli!
Teraz poodwoływałem kilka koncertów.
I wrzuciłem przepraszający wpis na bloga Carlo Poppera.
#190 Kasia
hahaahaahaaaaa.Hm, a wiesz może, cemu jk ktośchce ustawicpriorytet tworzenie muzyki to wyswietla mu siekomunikat
e komponowanie jest w tej chwili nie mozliwe?
#191 Celtic1002
A słuchajcie, jak to jest? Bo miałam przy sobie 3000 goówki, no n restaurację. No i kupiłam obiad, razem
wydałm jakieś 500 zł, płus do tego serenada za sto, no i herbata chyba wynioła też trochę, czyli powinno
mi zostać 2000 tak mniej więcej. A mam zero gotówki przy sobie, a wdzienniku napisane, że ani ja, ani
ta osoba nie mieliśmy wystarczająco dużo gotówki, żeby zaplacić za obiad. Więc, jak to jest?
Anna Frankowska
#192 Kasia
Hm. Koleżanko, musisz uważnie i ze zrozumieniem czytać wpisy. Bo ja też sporo razy pisałam, że z tą kasą w restauracjach i z randkami dzieje się coś dziwnego. Bo miałam ten sam problem. Może to trzeba zgłosić do twórców gry
#193 djsenter
Musisz sobie wejść w utwory i zacząć pracę nad nowym, dopiero wtedy możeż ustawić priorytet kaeiery jako
tworzeniemuzyki.
#194 Celtic1002
No, moze, bo to bardzo dziwna sprawa jest. Wybacz, ale tyle tematów się tu przewinęło, że mi to umknęło.
Anna Frankowska
#195 djsenter
Cóż ja narazie niepolecam chodzenia na rantki, a raczej niepolecam brania ślubu a potem odjeżdżania w
siną dal w połowie tej jakże ważnej uroczystości;d
#196 Kasia
Luzik. Ja tam się nie gniewam, bo i nie ma na co. Mi nie sprawia kłopotu tyle tych tematów, bo my tu głównie z Kewinem piszemy :D Achh! No taak! Przecież to oczywiste jest, xddd. Z tym tworzeniem. Jednak co blondyna to blondyna. :D A jeszcze co do randek, to tam pisze, że zamów wino by powspominać coś tam coś tam lub romantyczne chwile i też sie nie da wypić go razem. Więc nwm. Dzisiaj też czytałam o tym jakie można zdobyć tam osiągnięcia i np powinnam dostać jakieś takie, za przejśie 10 samouczków, a ja przeszłam już 11 z 12, i nic mi nie dali. Może dlatego, że niektóre kroki pomijałam hm. A ciekawe, czy punkty nagród trudno sie zdobywa, oglądając jakieś tam filmiki i robiąc jakieś tam ankiety. Bo podobnież te punkty można wymieniać na kredyty i przedłużenia vipa
#197 djsenter
Cholera wie jak to działa, ale chyba tam coś też trzeba kupić przez paypala.
#198 Kasia
Najpiękniejsze jednak są wpisy twojego rocznego dziecka hahahhaa. Co chwila kocham swoje zabawki. Są fajne :D
#199 djsenter
A czego się można zpodziewać po takim malusieńkim dzidziusiu?
Chociaż w sumie on powinien jak narazie tylko spać, srać i inne takie sprawy, lol.
#200 Kasia
Noo nie wiem. Co najwyżej mama, tata, a i to w wieku 1 lat czasem nie. Ewentualnie gugu gaga am am, bum bum, bebe, nunu. A ten twój syn to tworzy zaawansowane zdania, że jakieś dziecko na ulicy go napada i wszystko go boli, ma siniaki. Właśnie, zdrowie mu nareperujta, bo ma tylko 40 pare. CO z was za staruchy xddddd