Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#941 die Archived
Instaluje sobie windows longhorn na vmce i ocruje.
I co słysze?
Press any key to continue with the install of ' '
kiwane słowa
Build 4093 . main!
#942 daszekmdn
— Bydymy kamratami, nazywej mnie Gustlik. Co się dziwosz, czego ci żal? My w to samo miejsce, co i oni. Wszystki pociągi idom teraz na zachód.
ROZDZIAŁ 4. Audio game hub.
#943 DJGraco
kIEDY ZAMYKAŁEM PROGRAM TO KOMUNIKAT NIEZNANE ZLAŁ SIĘ Z POBRANYMI I WYSZŁO
NIEPOBRANE OKNO. wIDOK ELEMENTÓW LISTA.
#944 Paulinux
Przechodzenie po wpisach? "Nie wierz swym oczom - szepnął daszekmdn
#945 Julitka
@Paulinux @Daszekmdm Cię podrywa, czy co?... :D
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#946 Paulinux
Sygnaturką Moonlight? Jakiś to sposób na podryw niby jest, ale po pierwsze mało prawdopodobny do zaaranżowania, a po drugie, z tego co wiemy, Daszekmdn się już urządził na tej płaszczyźniie :D :D
#947 daszekmdn
O to to to, święte słowa Paulinuxie :D.
#948 Moonlight22
Czytałam sobie chemię ciągiem, a że nie było żadnego znaku interpunkcyjnego, to wyszło, że w Polsce są inne, wyjątkowe sposoby zastosowania medycyny... xd Jeśli bym miała to kwestionować, to wpisałabym inne województwo...
c) w medycynie - unieruchamianie złamanych kończyn w Polsce w województwie świętokrzyskim.
#949 Moonlight22
Przeczytałam tytuł wpisu na blogu lwicy i zaraz przyszło powiadomienie z forum, i wyszło:
Pożegnanie, informacje oraz to, co u mnie - koronawirus.
#950 titomaton
w manamon 2. Message from pates: Hathorilian used earthquake
#951 misiek
Mega
--Cytat (Moonlight22):
Przeczytałam tytuł wpisu na blogu lwicy i zaraz przyszło powiadomienie z forum, i wyszło:
Pożegnanie, informacje oraz to, co u mnie - koronawirus.
--Koniec cytatu
#952 Lowca_Androidow
Nie jest to screen reader, ale syntezator Ania w Plextalk Linio Pocket.
Przykład sztucznej inteligencji, który powala niejednokrotnie.
Jest zdanie i kończy się słowem "życia", jest jednak podzielony i ostatnie trzy litery "cia" jest w następnej lini i Ania czyta:
ży, si, aj, ej.
napisałem onetycznie .
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#953 DJGraco
Kiedy wychodziłem z jakiejś aplikacji to otworzyo mi się okno eksploratora pobrane. Jednak przed tym NVDA chciało powiedzieć nieznane, no ale tak to niefortunnie wyszło, że powiedział niepobrane.
#954 daszekmdn
Było już.
#955 Paulinux
Sklejka wątków
Nie mam pojecia jak opuścić grupę przez m.facebook
czy jakoś tak i
jak zrobić chmury
#956 DJGraco
Dooobre :D
#957 daszekmdn
Przeglądam listę użytkowników:
Milena 132: Odprowadziłam Cię jak MikolajCholysz. :D
#958 Paulinux
Zaiste, ciekawe jak odprowadził Cię Mikołaj Hołysz
#959 daszekmdn
W innych miejscach programu zapisano m.in.:
Stworzenie Fundacji Zdrowia pod patronatem Pierwszej Damy – celem ma być wsparcie osób ciężko chorych przez: „znalezienie odpowiedniej placówki medycznej,
Urodziny w wizytówce...
#960 johnson
Michał Dziwisz i Piotr Witek rozmawiają o dostępności stron internetowych. Komu potrzebna jest księga zażaleń.