Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#921 daszekmdn
2 wątki:
Potrzebuję koty. :D
#922 balteam
Trochę inny śmieszny błąd, ale błąd.
jak sobie najedziemy na ankietę Tomeckiego dotyczącą cható, to przeczyta nam gadacz przynajmniej espeakowy nvda:
eltenowy chat autor.
Tomecki zastanówmy się dlaczego jest tak niepopularny.
No i nie wiem dlaczego Tomecki jest tak niepopularny;P
#923 daszekmdn
Radio słyszalne w niemal każdym zakątku Polski chciało uruchomić osiem podmiotów. Łysy, re: Koty.
#924 misiek
Ale, yyy lol.
#925 magmar Archived
Syntezator googlowski zawsze jak dostaję maila od osobnika o imieniu Jacek czyta Dżes.
Już się do tego przyzwyczaiłam, ale bawi mnie to nie powiem.
#926 daszekmdn
Ta zbitka wygrała dziś wszystko:
Chodzę po forum inne i 2 wątki po kolei, po naciśnięciu strzałki stworzyły 1 kontrowersyjny tytuł:
Jadł ktoś kiedyś psy? Autor Pates.
#927 magmar Archived
A co to miało być w oryginale?
#928 daszekmdn
Wątek psy i wątek jadł ktoś kiedys koninę?
#929 daszekmdn
To samo: Głośne psy. xD
#930 misiek
Jedzenie koni to moim zdaniem wątek tak samo kontrowersyjny jak jedzenie psów. Konie to mega inteligentne i czyste zwierzęta oddane i podporządkowane człowiekowi. Są jeszcze czystrze niż koty.
--Cytat (daszekmdn):
Ta zbitka wygrała dziś wszystko:
Chodzę po forum inne i 2 wątki po kolei, po naciśnięciu strzałki stworzyły 1 kontrowersyjny tytuł:
Jadł ktoś kiedyś psy? Autor Pates.
--Koniec cytatu
#931 papierek
nie lubię robić offtopu, ale generalnie co kraj, to obyczaj.Świnie też są inteligentne. :P I to, że dla nas konie to oddane zwierzęta nie czyni mniejszą czy większą zbrodnią jedzenie ich niż wieprzowiny czy wołwiny.
ps. Proszę moderacje o przeniesienie dwuch ostatnich wpisów do wątku o koninie, żeby można podyskutować tam na te tematy, bez tworzenia offtopu.
#932 magmar Archived
Dyktowałam onegdaj maila do osoby płci męskiej, którą dość mało znam.
Chciałam napisać:
"Nie masz problemu z deklinacją", a asystent google zrozumiał:
"Nie masz problemu z depilacją".
Na szczęście mam w zwyczaju czytać treść przed wysłaniem.
Ubawiwszy się setnie dokonałam edycji wiadomości.
#933 die Archived
Bezwzrokowa instalacja windows10 na laptopie. Autor: Linux
Nie wiedziałem rze linux potrafi tworzyć wątki na eltenie
#934 Paulinux
Aha, no super :D
#935 johnson
Muzyka dla Żywka Dżem. Nie wiedziałem, że słuchasz tej ekipy.
#936 die Archived
Czy ktoś mi powie, co to za nowyh polskih słówek windows10 OCR doszukał się w pokemon platinum.
A oto text:
tłu to gasła!
Here's the n
#937 lwica
Hm. Żeby zrozumieć poniższą sytuacje, musicie wwiedzieć, że my czasem z Izą lubimy mówić sobie np. głośniej, jeśli ktoś coś bardzo głośno zrobi, albo mocniej. Podobnie działa to też w drugą stronę, np. mniej czegoś.
A więc siedzimy sobie, i mójj telefon radośnie oznajmia, że pozostało 26procent bateri, Iza w tym czasie powiedziała mniej, a mój telefon w tym momencie oznajmia, 25 procent.
Ale dosłownie pokryło się to w czasie, z tym mniej, które powiedziała Iza. I tak fajnie się to połączyło.
26, mniej, 25
#938 daszekmdn
Zgrało się, ale wypowiedź prawdziwa :D
Odświerzyłem stronę Facebooka i akurat stanęło mi na fragmencie linku, przez co wyszło:
Facebook jest po prostu zły... xD
#939 Paulinux
Ale wypowiedź zgodna z prawdą, to się liczy
#940 misiek
O ironio like.