Trochę inny śmieszny błąd, ale błąd. jak sobie najedziemy na ankietę Tomeckiego dotyczącą cható, to przeczyta nam gadacz przynajmniej espeakowy nvda: eltenowy chat autor. Tomecki zastanówmy się dlaczego jest tak niepopularny. No i nie wiem dlaczego Tomecki jest tak niepopularny;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ta zbitka wygrała dziś wszystko: Chodzę po forum inne i 2 wątki po kolei, po naciśnięciu strzałki stworzyły 1 kontrowersyjny tytuł: Jadł ktoś kiedyś psy? Autor Pates.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Jedzenie koni to moim zdaniem wątek tak samo kontrowersyjny jak jedzenie psów. Konie to mega inteligentne i czyste zwierzęta oddane i podporządkowane człowiekowi. Są jeszcze czystrze niż koty. --Cytat (daszekmdn): Ta zbitka wygrała dziś wszystko: Chodzę po forum inne i 2 wątki po kolei, po naciśnięciu strzałki stworzyły 1 kontrowersyjny tytuł: Jadł ktoś kiedyś psy? Autor Pates.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
nie lubię robić offtopu, ale generalnie co kraj, to obyczaj.Świnie też są inteligentne. :P I to, że dla nas konie to oddane zwierzęta nie czyni mniejszą czy większą zbrodnią jedzenie ich niż wieprzowiny czy wołwiny.
ps. Proszę moderacje o przeniesienie dwuch ostatnich wpisów do wątku o koninie, żeby można podyskutować tam na te tematy, bez tworzenia offtopu.
Dyktowałam onegdaj maila do osoby płci męskiej, którą dość mało znam. Chciałam napisać: "Nie masz problemu z deklinacją", a asystent google zrozumiał: "Nie masz problemu z depilacją". Na szczęście mam w zwyczaju czytać treść przed wysłaniem. Ubawiwszy się setnie dokonałam edycji wiadomości.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Hm. Żeby zrozumieć poniższą sytuacje, musicie wwiedzieć, że my czasem z Izą lubimy mówić sobie np. głośniej, jeśli ktoś coś bardzo głośno zrobi, albo mocniej. Podobnie działa to też w drugą stronę, np. mniej czegoś. A więc siedzimy sobie, i mójj telefon radośnie oznajmia, że pozostało 26procent bateri, Iza w tym czasie powiedziała mniej, a mój telefon w tym momencie oznajmia, 25 procent. Ale dosłownie pokryło się to w czasie, z tym mniej, które powiedziała Iza. I tak fajnie się to połączyło. 26, mniej, 25
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Zgrało się, ale wypowiedź prawdziwa :D Odświerzyłem stronę Facebooka i akurat stanęło mi na fragmencie linku, przez co wyszło: Facebook jest po prostu zły... xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P