Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Założony przez pajper 1101 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 48 z 56

Instaluje sobie windows longhorn na vmce i ocruje.
I co słysze?
Press any key to continue with the install of ' '
kiwane słowa
Build 4093 . main!

— Bydymy kamratami, nazywej mnie Gustlik. Co się dziwosz, czego ci żal? My w to samo miejsce, co i oni. Wszystki pociągi idom teraz na zachód.

ROZDZIAŁ 4. Audio game hub.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

kIEDY ZAMYKAŁEM PROGRAM TO KOMUNIKAT NIEZNANE ZLAŁ SIĘ Z POBRANYMI I WYSZŁO
NIEPOBRANE OKNO. wIDOK ELEMENTÓW LISTA.

#944 2 polubienia

Przechodzenie po wpisach? "Nie wierz swym oczom - szepnął daszekmdn
Happy hacking

#945 1 polubienie

@Paulinux @Daszekmdm Cię podrywa, czy co?... :D
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#946 2 polubienia

Sygnaturką Moonlight? Jakiś to sposób na podryw niby jest, ale po pierwsze mało prawdopodobny do zaaranżowania, a po drugie, z tego co wiemy, Daszekmdn się już urządził na tej płaszczyźniie :D :D
Happy hacking

#947 2 polubienia

O to to to, święte słowa Paulinuxie :D.

#948 1 polubienie

Czytałam sobie chemię ciągiem, a że nie było żadnego znaku interpunkcyjnego, to wyszło, że w Polsce są inne, wyjątkowe sposoby zastosowania medycyny... xd Jeśli bym miała to kwestionować, to wpisałabym inne województwo...

c) w medycynie - unieruchamianie złamanych kończyn w Polsce w województwie świętokrzyskim.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#949 1 polubienie

Przeczytałam tytuł wpisu na blogu lwicy i zaraz przyszło powiadomienie z forum, i wyszło:
Pożegnanie, informacje oraz to, co u mnie - koronawirus.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

w manamon 2. Message from pates: Hathorilian used earthquake

#951 1 polubienie

Mega
--Cytat (Moonlight22):
Przeczytałam tytuł wpisu na blogu lwicy i zaraz przyszło powiadomienie z forum, i wyszło:
Pożegnanie, informacje oraz to, co u mnie - koronawirus.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nie jest to screen reader, ale syntezator Ania w Plextalk Linio Pocket.
Przykład sztucznej inteligencji, który powala niejednokrotnie.
Jest zdanie i kończy się słowem "życia", jest jednak podzielony i ostatnie trzy litery "cia" jest w następnej lini i Ania czyta:
ży, si, aj, ej.
napisałem onetycznie .
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Kiedy wychodziłem z jakiejś aplikacji to otworzyo mi się okno eksploratora pobrane. Jednak przed tym NVDA chciało powiedzieć nieznane, no ale tak to niefortunnie wyszło, że powiedział niepobrane.

#954 1 polubienie

Było już.

#955 2 polubienia

Sklejka wątków
Nie mam pojecia jak opuścić grupę przez m.facebook
czy jakoś tak i
jak zrobić chmury
Happy hacking

#956 1 polubienie

Dooobre :D

#957 2 polubienia

Przeglądam listę użytkowników:
Milena 132: Odprowadziłam Cię jak MikolajCholysz. :D

#958 2 polubienia

Zaiste, ciekawe jak odprowadził Cię Mikołaj Hołysz
Happy hacking

#959 2 polubienia

W innych miejscach programu zapisano m.in.:
Stworzenie Fundacji Zdrowia pod patronatem Pierwszej Damy – celem ma być wsparcie osób ciężko chorych przez: „znalezienie odpowiedniej placówki medycznej,
Urodziny w wizytówce...

#960 1 polubienie

Michał Dziwisz i Piotr Witek rozmawiają o dostępności stron internetowych. Komu potrzebna jest księga zażaleń.