Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#901 gumeczka3
dobre to było
#902 Paulinux
Czytam po linijce napisaną do kogoś wiadomość i sklejka z tytułem wątku, z którego przyszło mi powiadomienie.
jeszcze nigdy nie uczyłam się równolegle z osobami widzącymi, toteż będzie to dla mnie trochę... Ważne! Włamanie na serwer Eltena
#903 pajper
Mail z Uczelni vs Elten?
Wszelkie informacje (w tym regulaminy i wzory dokumentów) można znaleźć na stronie nuno69.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#904 nuno69
Oczywiście, na stronie nuno.69 jest wszystko, od rzeczy oczywistych takich jak narzekanie na władze, podatki i kraj po najmroczniejsze sekrety internetu
#905 nuno69
hahahahaha! Youtube i skaczący kursor
Intro to polymorphism in C# by Krzesimir Dębski
#906 Paulinux
xDD
#907 johnson
Elten vs. Wikipedia. Nie wiedziałem, że ten wątek potrafi robić auta.
Rover serii 200 Mk II
Producent
NVDA, Wątek generalny.
#908 Paulinux
xDD
#909 Paulinux
Trochę chamsko, ale machnęłam touchpadem i oto, co dostałam po sklejce tytułu wątku z nazwą folderu na pulpicie:
Lepiej mieć boordel w pokoju czy treści prorozwojowe
#910 misiek
Heh
#911 DJGraco
Pierwsze wrażenie po wyjęciu z pudełka jest… bardzo dobre! Producent chwali się na swojej stronie, że laptop jest smukły, ale ma blisko 17 mm grubości. W pierwszej chwili sprawia on wrażenie: Jestem wściekły nocą!
#912 daszekmdn
7 025 zł z 120 000 zł (Cel): Pates. xD
#913 misiek
Pates na co ci tyle hajsu? Podziel się po zbiórce.
#914 cinkciarzpl
Najpoważniejszym skutkiem ubocznym przeniesienia na samorządy wojewódzkie odpowiedzialności za organizację kolejowych przewozów regionalnych, a następnie tworzenia przez samorządy własnych przewoźników kolejowych było error. Ignore all. :D
#915 gumeczka3
dobre
#916 Monia01
Chciałam sobie przeczytać to, co napisałam na WhatsAppie i wyszło coś takiego:
"Ludzie, istotna sprawa bardzo: ukryto regulację głośności."
🇺🇦 🇵🇱
#917 daszekmdn
Nie moje, ale mnie rozwaliło.
Słucham sobie tyflopodcastu, a tam słychać:
Ochrona prywatności, Pates.
#918 nuno69
xDDDDD, moje! :D
#919 cinkciarzpl
Pates założyłeś biznes? :D
#920 DJGraco
Tak założył, taką firmę, co się zaczyma ma literę m jak... No dopowiedzcie sobie sami.