Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#881 daszekmdn
I'm glad you could write the answer which fits my question the least. That, needs a bit of DjGraco. :D
#882 die Archived
Mam sobie odpalonego sbywa i przeglondam forum na eltenie. mojsior: text. Tak, w DC mor the server has gone down. Please reconnect...
#883 daszekmdn
Od kiedy morda ma serwer? :D
#884 patrykkubaszczyk Archived
doooobre! xddd!
#885 daszekmdn
Sygnatura znów:
trzymasz dłużej na "poprzedni" albo "następny"
Kocz ko dak,
#886 Paulinux
Doskonale słyszała, że gonitwa za nią się zaczęła. Biegła przed siebie, nie zastanawiając się, czy gdzieś tam czeka na nią pomoc. Po kilkudziesięciu metrach trafiła na niewielkie zagłębienie, w które bez chwili namysłu wskoczyła i próbowała się ukryć.
– Wyjdź do nas to może nic ci się nie stanie – krzyknął z ironią w głosie do dziewczyny Olo. Ukryta wśród korzeni powalonego drzewa, czuła jeszcze większy strach niż w aucie. Z jej oczu cały czas płynęły łzy, które zostawiały na policzkach nowe ślady. Gdy oczy przyzwyczaiły się do ciemności, o wystającą gałąź spróbowała oswobodzić związane ręce. Kiedy jej się to udało, nie słyszała już goniących ją oprawców. Bardzo powoli wychyliła głowę z zagłębienia, rozejrzała się powoli dookoła. Wyglądało na to, że poza nią nie ma nikogo innego. Poczuła ulgę, jakiej nie czuła od kilkunastu godzin. Nagle, tuż przed jej twarzą, jakby z podziemi, wyrósł Kozioł. Przerażona zaczęła głośno krzyczeć.
Szacunek, współpraca, czyli o podejściu użytkowników do Eltena
#887 DJGraco
Hahaaaaaa!
Dobre. BTW z jakiej to książki?
#888 Paulinux
Z "Migawki"
#889 daszekmdn
Harry Potter i jego Inteligentne zabawy językowe. Padłem :D
#890 Moonlight22
O, jakaś nowa część Pottera? :D
#891 misiek
Kisnę.
--Cytat (daszekmdn):
Harry Potter i jego Inteligentne zabawy językowe. Padłem :D
--Koniec cytatu
#892 wredny
hahahaha
#893 die Archived
no to ja wczoraj bawie sie moim ipodem touch i coolbooterem.
Select your destination IOS version.
Dobra, jako drugi ios walne sobie 7.1.2.
Bawie sie potem tym iosem, i sie okazalo rze jest tam zosia muwiaca okiej, packiages hyba, ale nie jestem pewien, no wkarzdym razie powstal nowy pakiet w cydi, nazywa sie rockied bootstrap lol
#894 daszekmdn
Przeglądam sobie fora w grupach i zbiło się w ten sposób:
Psy, Psie koty... :D
#895 misiek
Dźwięki i koty z gier.
#896 daszekmdn
wredny ... Tekst: PIZZA SPAGHETTI pierogi Orkiestra :D
#897 wredny
hehe no dobra do piszę sygnatura
#898 Moonlight22
No nieeeeee. Dlaczego ja o tym nie wiedziałam?
Otóż stało się tak, że w Wikipedii czytałam sobie o "Nowych siedmiu cudach świata", co potrzebne mi było do odrobienia historii, ale przerwałam, żeby zobaczyć nowy wpis na śledzonym forum. I się dowiedziałam!
"...bo Wordpress to nowe siedem cudów świata".
Nie wnikam, jak to się stało, bo nawet komputera nie dotknęłam, a to mi samo przeskoczyło do tego okna Wikipedii!
#899 martinus
Oooooo. No nieeeee. Wordpress i 7 cudów świata. No brawoooo.
#900 Moonlight22
No nie wiedziałam, że w CP jest jakaś nowa miara...
Poziom ataku fizycznego Moonlight22 spada z zero na pulpit.