Sytuacja dosłownie z przed chwili. Czytam sobie o książce pt. detektyw pozytywka i słyszę: Jest to bohater sympatyczny, ale czasami zachowuje się dziwnie np. Nowe powiadomienie od autoodtwarzanie seagate expansion drive. Seagate todysk zewnętrzny.
OOOOOO a mój telefon przestał już czytać Dżes, albo Dżejs na pewnego osobnika o imieniu Jacek. Jakoś się przyzwyczaiłam do tej troszkę dziwacznej formy.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
To talkback ma niezłą jazdę z nazwiska Zaucha. Oczywiście chodzi tu o znaną legędę polskiej sceny andrzeja zauchę. Talkback czyta jako andrzej zaucza. Opowiadała mi to znajoma.
A jeżeli chodzi o peceta i windowsa to syntalk bodek jest też ciekawym przypadkiem. Wpisujemy po angielsku słowo Station a on czyta stejszan, co jednak kiedy wpiszemy nazwę programu DJ mixstation to on czyta DJ mix sztacjon. Albo zamiast armin van buuren czyta orman van buuren.
Nie wiem, czy się przesłyszałem, czy telefon faktycznie tak powiedział: Odblokował się przypadkiem przy odkładaniu i przeleciał po ekranie co zaowocowało taką informacją: Urządzenie systemu Google. No, jakby nie patrzeć, to Android od Google jest :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
I kolejna wpadka syntezy mowy. Zazwyczaj gdy się już zacznie to pojawia się ich kilka :D. Uwaga, mocne: Czytam wątek na pewnym forum zewnętrznym, a w tym momencie Paulinux wysłała wiadomość, co złożyło się w taki chamski sposób: Wydaje mi się (mogę tylko przypuszczać), że w sytuacji, w której miałbym zablokowany dostęp do niektórych źródeł informacji w internecie, konieczność chwilowego wyłączenia niektórych urządzeń (gdyby taka wystąpiła) w celu skorzystania z Paulinux... Yyy :D
Coś ostatnio tego dużo. Czytam komentarze na jednej ze stron i Elten wbił się znów w pół zdania: Musieli zagonić swoich prawników do niezłej gimnastyki, żeby osiągnąć taki rezultat. Ciekawe, czy Paulinux. Od kiedy jesteś prawnikiem? :D
Elten ucina obecnie tytuły wątków Co nowego, i wyszła prawda w temacie nowej gry audio: balteam: build to survive lepszej strzelaninki dla nas w życi...