Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Started by pajper 1101 posts last post 5 years ago Closed Page 50 of 56

Z jakiej książki ten cytat tak z ciekawości?
--Cytat (Paulinux):
Doskonale słyszała, że gonitwa za nią się zaczęła. Biegła przed siebie, nie zastanawiając się, czy gdzieś tam czeka na nią pomoc. Po kilkudziesięciu metrach trafiła na niewielkie zagłębienie, w które bez chwili namysłu wskoczyła i próbowała się ukryć.
– Wyjdź do nas to może nic ci się nie stanie – krzyknął z ironią w głosie do dziewczyny Olo. Ukryta wśród korzeni powalonego drzewa, czuła jeszcze większy strach niż w aucie. Z jej oczu cały czas płynęły łzy, które zostawiały na policzkach nowe ślady. Gdy oczy przyzwyczaiły się do ciemności, o wystającą gałąź spróbowała oswobodzić związane ręce. Kiedy jej się to udało, nie słyszała już goniących ją oprawców. Bardzo powoli wychyliła głowę z zagłębienia, rozejrzała się powoli dookoła. Wyglądało na to, że poza nią nie ma nikogo innego. Poczuła ulgę, jakiej nie czuła od kilkunastu godzin. Nagle, tuż przed jej twarzą, jakby z podziemi, wyrósł Kozioł. Przerażona zaczęła głośno krzyczeć.
Szacunek, współpraca, czyli o podejściu użytkowników do Eltena

--Koniec cytatu
Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda To link do strumienia zapasowego, a główny strumień znajduje się pod adresem: http://radiofiorda.pl/stream Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: https://radiofiorda.pl

#982 2 likes

Nie pamiętam, to już dawno było
Happy hacking

Od tego człowieka mamy nową piosenkę.
MR. Zoob - mój jest ten Sysinternals utilities.

:XD
-- (johnson):
Od tego człowieka mamy nową piosenkę.
MR. Zoob - mój jest ten Sysinternals utilities.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#985 2 likes

Usługę aktywujemy w ciągu 24 godzin od Nuno69.
No, nie wiedziałem, że ty jakieś usługi aktywujesz xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#986 2 likes

Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie ta jedna nowa wiadomość od Allegro. To oczywiście powiadomienie z Thunderbirda. :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#987 2 likes

Czytam sobie artykół jakiś,
kursor przeskoczył na dół strony i:
"maltretowane powiadomienie o plikach cookie".
:D
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#988 2 likes

O nieee. W sumie to bardziej pasowało by Martretowanie powiadomieniami o plikach cookie :D.

#989 1 like

Może jak by ludzie go nie maltretowali, to by się nie pojawiał. Znalazłby se jakąś inną robotę? :)

#990 1 like

Zamykam windowsa, a tu... niebezpieczny pulpit. E no. Co mam tera robić? Ja się boję! :)

#991 1 like

To może kontakt ze ścianą pomoże :D
-- (johnson):
Zamykam windowsa, a tu... niebezpieczny pulpit. E no. Co mam tera robić? Ja się boję! :)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Elcen. Może pomysł na nową nazwę programu?

#993 2 likes

Czyżby kreatywność Agatki dawała o sobie znać?
Happy hacking

#994 1 like

Tak jest.
-- (Paulinux):
Czyżby kreatywność Agatki dawała o sobie znać?

--

Dziwne to, ale renpy musiał wywalić błąd w trakcie czytania.
Wyszedł z pokoju. Jego oczom ukazała się kartka. o, co przeczytał sprawiło że oblał się zimnym potem. W liście było napisane. Error! Could not load
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#996 2 likes

Amparo: Zdeklarowana lista blogów.

#997 2 likes

Lista ankiet vs omyłkowy ruch touchpadem.

Dbanie o ten komputer.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#998 2 likes

Czyli o Windowsa 10? Można taką zrobić w sumie, kto jakich optymalizatorów używa :D
Happy hacking

Ja systemowego.
-- (Paulinux):
Czyli o Windowsa 10? Można taką zrobić w sumie, kto jakich optymalizatorów używa :D

--

#1000 2 likes

Słucham sobie starych nagrań gdzie to ze znajomym bawiliśmy sięOK Google gdy weszło do Polski i zgrywka następująca:
Przeciwstawia się... Ekran startowy.