pajper — Post 1001 of 1101
2020-11-15 11:57
3 likes
Jest sobie taka strona "Lubimy czytać", na której często wyszukuje cytaty z książek. W trakcie przeglądania cytatów, ruszyłem Touchpadem i najechałem przypadkiem na nagłówek okna. W ten sposób wyszło: Wszyscy mamy jakieś dziwne zwyczaje. My na przykład lubimy czytać.
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
No nieee :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Z uszanowaniem. Twoja odpowiedź.
johnson — Post 1005 of 1101
2020-11-18 10:20
1 like
Edited
Fajeramka. Ktoś wie, co to? NVDA mi tylko wytłumaczył, że to zajęty, ale wie ktoś coś więcej?
Brzmi, jak jakieś oko w wartowni do zestrzeliwania przeciwników.
Gram w Duck racing na Playroomie i oto taka zgrywka z Eltenem: Monte: Mam pytanie: Which actor played The Penguin in the 1992 film Batman Returns?
Odkryj co robi nowa tranzakcja płatnicza... :D
Monte — Post 1009 of 1101
2020-11-29 21:06
1 like
Ha ha, takiego pytania nie zadawałam. :D
Give me a sign.
Przeglądam se ja co będzie na kino tv. Wciskam Shift+K i co słyszę? Wojna i kumple na zawsze.
Sklejka blogów: Zagrajmy w grajdołek Elanor. Fajna gra, nie ma co
Happy hacking
Sytuacja dosłownie miała miejsce kilka minut temu. Przeglądam coś na laptopie i nagle bateria mi padła i słyszę: Pink floyd pulse 2 dvd i bezpieczny pulpit :D
Monowa karta. Czy to coś z dźwiękiem? Jakieś nowe określenie wymyślone przez Mozille i NVAccess?
Monowa karta dooobreee :D
Ludzie. Uważajcie na tego użytkownika i raz blokować. robot badający treść strony celem wstawienia odpowiedniego banera reklamowego np. przemol.
Z tym banerem to było dobre :D
To się trochę dziwnie zrobiło... Przeglądam listę wszystkich grup: Harry Potter i jego nadgryzione jabłuszko. Padłem!
Paaaaaaaaaaaaaadłem. Jednak ciekawe kwiatki się trafiają. Ale jak już gdzieś pisałem najlepszy jest niebespieczny pulpit!