Forum

HawkEye, czyli nowy rozbudowany OCR dla nas już niebawem

!Archiwum

Previous 7 / 10 Next

Lowca_Androidow

#121 ·

Denis, ale bredzisz, czy windows również powinien zwracać kasę?
Czy Producenci telefonów również powinni zwracać kasę, czy może właściciele androida czy iOSa również powinni zwracać kasę, w końcu nie mało płacimy za produkt z ich systemem, a jednak kończy się wsparcie, nie jest dożywotnie.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

denis333

#122 ·

1 likes
ale produkt jest nadal rozwijany. Czuj różnicę.

dariusz.1991

#123 ·

Windows nie powinien, ale np duxbury już tak. Nie moja wina, że wymagania systemowe się zmieniają. Jeżeli zapłaciłem 3000 za licencję to powinna być dożywotnia.

dariusz.1991

#124 ·

A poza tym, kupując nowy komputer najczęściej dostaję windowsa ekstra.

balteam

#125 ·

No jakie ekstra, płacisz przecież za niego;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

dariusz.1991

#126 ·

No niby tak, ale finalnie to taniej wychodzi.

magmar

#127 ·

Denisie. Jesteś starszy, bardziej doświadczony Zatem pokaż młodszemu koledze na własnym produkcie jak to należy zrobić.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

denis333

#128 ·

Nie jestem programistą. Jestem szarym, przeciętnym konsumentem, który domaga się wręcz porządnego i uczciwego traktowania klientów.

nuno69

#129 ·

A czy ja kogokolwiek potraktowałem nieuczciwie?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

denis333

#130 ·

Powiem tak. Masz szczęście, że adb manager był darmowy. Bo najpierw było taaaaakie nakręcanie, taaaki szum wszędzie gdzie się da, a potem klops.

nuno69

#131 ·

No i właśnie byl darmowy.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

denis333

#132 ·

Na prawde szkoda tego projektu. A jeśli obecny projekt podzieli los adb managiera, to ja nie wydam na to złamanego grosza.

nuno69

#133 ·

nie podzieli, za dużo wydałem kasy na HE. Inna rzecz, że ADBM caly czas jakoś tam się rozwija, w sensie, dłóbię przy nim, piszę nowy parser ETC

Lowca_Androidow

#135 ·

Produkt jest rozwijany?
No bez jaj, owszem, ale za kolejną wersję trzeba znowu kasić - kiepski przykład
--Cytat (denis333):
ale produkt jest nadal rozwijany. Czuj różnicę.

--Koniec cytatu
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

denis333

#136 ·

Nie mniej jednak klienci mogą liczyć na wsparcie producenta.

nuno69

#137 ·

Ale porównanie Jawsa, Windowsa czy KNFB do mnie jest bezpodstawne. To są wielkie firmy

Lowca_Androidow

#138 ·

Dokładnie, poza tym co to za wsparcie, mylisz pojęcia Denis, to jest wsparcie dla kolejnej wersji produktu, anie dla obecnej, obecnie zakupiona traci wsparcie

pates

#139 ·

jeszcze raz napiszę. Da się za DARMO przetestować przecież nie, więc po co tu nażekania? Ok. To może nie jest finalny produkt, ale mniej więcej działanie da się sprawdzić!
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

daszekmdn

#140 ·

1 likes
Gdybym miał popcorn, to bym go otworzył. Śliczna drama i odejścia od tematu tutaj się robią. :D
--Cytat (denis333):
Jeśli zapłacę, wydam pieniądze, a deweloper pod wpływem emocji sobie nagle stwierdzi, że on to generalnie pierniczy, albo się poddaje, bo nie umie, to będzie troszkę bardzo nie w porządku wobec tych, którzy mu zapłacili.
--Koniec cytatu
Tutaj ciężko mi się nie zgodzić. W takim przypadku przydał by się zwrot.
--Cytat (magmar):
Trial się pisze przez jedno l.
Ponadto nie pisze się commendary tylko commentary. To tak przy okazji.
--Koniec cytatu
Czy to odnosi się do tematu, bo jakoś śmiem mieć wątpliwości...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Previous 7 / 10 Next