Denis, ale bredzisz, czy windows również powinien zwracać kasę? Czy Producenci telefonów również powinni zwracać kasę, czy może właściciele androida czy iOSa również powinni zwracać kasę, w końcu nie mało płacimy za produkt z ich systemem, a jednak kończy się wsparcie, nie jest dożywotnie.
Windows nie powinien, ale np duxbury już tak. Nie moja wina, że wymagania systemowe się zmieniają. Jeżeli zapłaciłem 3000 za licencję to powinna być dożywotnia.
Produkt jest rozwijany? No bez jaj, owszem, ale za kolejną wersję trzeba znowu kasić - kiepski przykład --Cytat (denis333): ale produkt jest nadal rozwijany. Czuj różnicę.
Dokładnie, poza tym co to za wsparcie, mylisz pojęcia Denis, to jest wsparcie dla kolejnej wersji produktu, anie dla obecnej, obecnie zakupiona traci wsparcie
jeszcze raz napiszę. Da się za DARMO przetestować przecież nie, więc po co tu nażekania? Ok. To może nie jest finalny produkt, ale mniej więcej działanie da się sprawdzić!
Gdybym miał popcorn, to bym go otworzył. Śliczna drama i odejścia od tematu tutaj się robią. :D --Cytat (denis333): Jeśli zapłacę, wydam pieniądze, a deweloper pod wpływem emocji sobie nagle stwierdzi, że on to generalnie pierniczy, albo się poddaje, bo nie umie, to będzie troszkę bardzo nie w porządku wobec tych, którzy mu zapłacili. --Koniec cytatu Tutaj ciężko mi się nie zgodzić. W takim przypadku przydał by się zwrot. --Cytat (magmar): Trial się pisze przez jedno l. Ponadto nie pisze się commendary tylko commentary. To tak przy okazji. --Koniec cytatu Czy to odnosi się do tematu, bo jakoś śmiem mieć wątpliwości...