Gry o hodowli
Back to Gry tekstowe#61 fantasma467
Dostępne z przeglądarki chrome na przykład. A to co nie do końca można łatwo zapamiętać.
#62 fantasma467
Poza tym pod koniec roku wchodzi nowa wersja na nowym serwerze to zobaczymy jak to będzie.
#63 Irniss
sama ciekawa jestem
#64 kacper10
hej, założyłem tam konto i mam problem.
Nie mogę zrobić tego zadania z samouczka, w którym muszę wziąć psa do weterynarza i tam mu te usługi spa kupić. Jak naciskam na cene zabiegu nic nie działa.
Ktoś wie jak to zrobić? Używam hroma.
#65 fantasma467
A właściwy zabieg klikasz? To spróbuj na nazwę zabiegu.
#67 fantasma467
Zobacz ile ma procent snu, bo może 0 lub 5 a to za mało by wykonać tą czynność. Musisz go położyć spać.
#69 Irniss
dokładnie :) warto na sen paatrzeć
#71 fantasma467
Tam gdzie uczysz komend. Ostatnia to chodzenie przy nodze, i tam jest ikona brak smyczy ringówki, jak jej jeszcze nie dałeś.
Jeśli to jeszcze szczeniak to tam gdzie są podstawowe czynności, czyli załatwianie się na dworze, mie niszczenie zabawek i szacunek dla opiekuna.
#72 kacper10
a da sie sprawdzic poziom danej cechy u psa?
bo widzę nazwy tych cech, a nie mam poziomu.
#73 fantasma467
Niestety gadacz tego nie czyta.
#74 Celtic1002
A jakaś gra o opiece nad kotami? Znacie coś?
Anna Frankowska
#75 iskierka1983 Archived
Czy w tej grze o psach są jakieś dźwięki?
#76 fantasma467
Nie ma.
#77 iskierka1983 Archived
Gram w tą grę Doggi game.
Jakby ktoś chciał mnie znaleść, to szukajcie mnie pod nickiem Larimar
#78 fantasma467
Mnie już dawno tam nie było. Trochę nudne to jak się ma już ponad 100 psów. Nie chce się ogarniać. Podobnie z końmi, choć są całkiem fajne. Usunęli mi konto za brak aktywności, a miałam sporo busterów i innych przedmiotów wpływających na konie. Kolega widzący mi nazbierał w nagrodach bo robił mi questy.
#79 fantasma467
Wrócę chyba na konie, ale tym razem nie będę bez sensu rozmnarżać, tylko ze cztery wytrenuję na maksa i będzie ewentualnie dobre potomstwo.
#80 iskierka1983 Archived
Jak się nazywa ta gra o koniach?