Dostępne z przeglądarki chrome na przykład. A to co nie do końca można łatwo zapamiętać.
Poza tym pod koniec roku wchodzi nowa wersja na nowym serwerze to zobaczymy jak to będzie.
hej, założyłem tam konto i mam problem.
Nie mogę zrobić tego zadania z samouczka, w którym muszę wziąć psa do weterynarza i tam mu te usługi spa kupić. Jak naciskam na cene zabiegu nic nie działa.
Ktoś wie jak to zrobić? Używam hroma.
Nie mogę zrobić tego zadania z samouczka, w którym muszę wziąć psa do weterynarza i tam mu te usługi spa kupić. Jak naciskam na cene zabiegu nic nie działa.
Ktoś wie jak to zrobić? Używam hroma.
A właściwy zabieg klikasz? To spróbuj na nazwę zabiegu.
Zobacz ile ma procent snu, bo może 0 lub 5 a to za mało by wykonać tą czynność. Musisz go położyć spać.
Edited
Tam gdzie uczysz komend. Ostatnia to chodzenie przy nodze, i tam jest ikona brak smyczy ringówki, jak jej jeszcze nie dałeś.
Jeśli to jeszcze szczeniak to tam gdzie są podstawowe czynności, czyli załatwianie się na dworze, mie niszczenie zabawek i szacunek dla opiekuna.
Jeśli to jeszcze szczeniak to tam gdzie są podstawowe czynności, czyli załatwianie się na dworze, mie niszczenie zabawek i szacunek dla opiekuna.
a da sie sprawdzic poziom danej cechy u psa?
bo widzę nazwy tych cech, a nie mam poziomu.
bo widzę nazwy tych cech, a nie mam poziomu.
Niestety gadacz tego nie czyta.
A jakaś gra o opiece nad kotami? Znacie coś?
Czy w tej grze o psach są jakieś dźwięki?
Nie ma.
Gram w tą grę Doggi game.
Jakby ktoś chciał mnie znaleść, to szukajcie mnie pod nickiem Larimar
Jakby ktoś chciał mnie znaleść, to szukajcie mnie pod nickiem Larimar
Mnie już dawno tam nie było. Trochę nudne to jak się ma już ponad 100 psów. Nie chce się ogarniać. Podobnie z końmi, choć są całkiem fajne. Usunęli mi konto za brak aktywności, a miałam sporo busterów i innych przedmiotów wpływających na konie. Kolega widzący mi nazbierał w nagrodach bo robił mi questy.
Wrócę chyba na konie, ale tym razem nie będę bez sensu rozmnarżać, tylko ze cztery wytrenuję na maksa i będzie ewentualnie dobre potomstwo.
Jak się nazywa ta gra o koniach?