Forum

Gry o hodowli

Gry tekstowe

Poprzednia 4 / 5 Następna

fantasma467

#61 ·

Dostępne z przeglądarki chrome na przykład. A to co nie do końca można łatwo zapamiętać.

fantasma467

#62 ·

Poza tym pod koniec roku wchodzi nowa wersja na nowym serwerze to zobaczymy jak to będzie.

Irniss

#63 ·

sama ciekawa jestem

kacper10

#64 ·

hej, założyłem tam konto i mam problem.
Nie mogę zrobić tego zadania z samouczka, w którym muszę wziąć psa do weterynarza i tam mu te usługi spa kupić. Jak naciskam na cene zabiegu nic nie działa.
Ktoś wie jak to zrobić? Używam hroma.

fantasma467

#65 ·

A właściwy zabieg klikasz? To spróbuj na nazwę zabiegu.

fantasma467

#67 ·

Zobacz ile ma procent snu, bo może 0 lub 5 a to za mało by wykonać tą czynność. Musisz go położyć spać.

Irniss

#69 ·

dokładnie :) warto na sen paatrzeć

fantasma467

#71 ·

Edytowano
Tam gdzie uczysz komend. Ostatnia to chodzenie przy nodze, i tam jest ikona brak smyczy ringówki, jak jej jeszcze nie dałeś.

Jeśli to jeszcze szczeniak to tam gdzie są podstawowe czynności, czyli załatwianie się na dworze, mie niszczenie zabawek i szacunek dla opiekuna.

Celtic1002

#74 ·

A jakaś gra o opiece nad kotami? Znacie coś?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

iskierka1983

#75 ·

Czy w tej grze o psach są jakieś dźwięki?

iskierka1983

#77 ·

Gram w tą grę Doggi game.
Jakby ktoś chciał mnie znaleść, to szukajcie mnie pod nickiem Larimar

fantasma467

#78 ·

Mnie już dawno tam nie było. Trochę nudne to jak się ma już ponad 100 psów. Nie chce się ogarniać. Podobnie z końmi, choć są całkiem fajne. Usunęli mi konto za brak aktywności, a miałam sporo busterów i innych przedmiotów wpływających na konie. Kolega widzący mi nazbierał w nagrodach bo robił mi questy.

fantasma467

#79 ·

Wrócę chyba na konie, ale tym razem nie będę bez sensu rozmnarżać, tylko ze cztery wytrenuję na maksa i będzie ewentualnie dobre potomstwo.
Poprzednia 4 / 5 Następna