Gry o hodowli
Wróć do Gry tekstowe#81 fantasma467
Ta, o której było tu pisane. Howrse.
#82 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Ja nie umiem się tam zalogować.
A testowałaś może aplikację mobilną do howrse?
Ponoć jest na androida i na IOS.
#83 Snajper22
Ja z ciekawości zainstalowałam i udało mi się założyć konto, ale utknęłam zaraz po zalogowaniu, zarówno na telefonie w apce jak i przez stronę na kompie. Nie widzę tam rzadnego przycisku, aby przejść dalej. Jakaś wskazówka? ;)
Moja klacz ma na imię Gaja. Chodźmy znaleźć ją razem. Wprowadzenie : 2 / 4 Osiągnięcia 1 / 26 O to chodzi.
Cormac McCarthy, "Droga"
#84 fantasma467
Na telefonie jest w tym okienku przycisk, ale gadacz coś nie chce go widzieć. Ja samouczek przeszłam na kompie. Tam też w sumie nie czyta przycisku, ale wystarczy w okienku dialogowym z Emmą kliknąć www, lub w przedmiot, który Emma da.
Gram tylko na kompie, bo w telefonie prawie nic nie da się zrobić, np zaopiekować się koniem.
Jestem Anabel33, a na Doggi Anabel
W Firefoxie może trochę lepiej się jednak gra.
Dodam jeszcze, że gram przez Chrome.
#85 Zuza
Oo. Spadliście mi z nieba. Bo zastanawiałam się czy zagrać, bo moja siostra też gra i chciała mi odsprzedać jakieś konie. Jak to wygląda?
klienta.
#86 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Tam jest przycisk graj, ale ja tam nie mogę się zarejestrować, nawet przez facebooka, bo wyświetla mi problem z aplikacją facebook.
Na safari w telefonie niby wypełniłam wszystkie pola, nacisnęłam na graj, ale i tak nic nie wyszło z tego.
#87 fantasma467
A zaznaczyłaś, że akceptujesz regulamin idd?
#88 fantasma467
Ja też kilka razy próbowałam się zarejestrować, bo moje hasło im się nie podobało.
#89 matius
Jakbybyło można, to starajcie się pisać w jednym poście, a nie kilka pod rząt.
#90 Julitka
Nie potrafiłam zarejestrować się na Howrse. Ta gra chyba już nie jest aktywna.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#91 fantasma467
Jest bo ja tam mam teraz nowe konto.