Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Back to Integracja Eltenowiczów#81 hryniek
włąśnie. Ja też chciałbym na łamach niniejszego projektu nazywanego dalej w tym wpisie Elten pochwalić się znajomością z Nowikiem. :P :P, tak dla formalności oczywiście.
#82 zywek
A, Muchę też znam, :P
#83 matid25
Witajcie to i ja się dołącze z reala znam. Tomecki, Rylotek111, Elanor, Biedrona333, Żywek, Bartek1 Chryniek, Puszkin, longshoot, jochnson, senek1991, Piciok, Rogalenko, Skrzypenka, Milena132, Grzegorzm, Lukasz1993258, Rafalko112 i Violinist.
a z internetu Iskierka1983 i Kasia. I z reala jeszcze Paulinuks, Piter9521, dablindmasteż nie wiem czy dobrze napisałem Kubarytm, Zubers87 i Annabetch a przez internet Asia Kowalska
#84 iskierka1983 Archived
Oojj, dziękuję.
:)
#85 zywek
Ja CIe nie kojarzę jakoś :/
#86 matid25
@Żywek w maju 2013 roku byłem u ciebie wtedy ty byłeś w trzeciej grupie i pytałem cie o hasło do neta chyba w czwórce mieszkałeś lub w trójce jak dobrze pamiętam i był tam też longshoot
#87 zywek
Aaa, to dobra, to już pamiętam :D
I w takim razie dopisuję CIę do listy znanych mi osób w rl
#88 hryniek
@Matid25: TY od zawsze dobijałeś z nagrywaniem, wgl tto były baaardzo dziwne czasy gdy CIę znałem w rl. ;D
A co do znajmości poza rl... To ja znam bardziej, lub mniej, ale raczej wszystkich wypowiadających się tu na forum. :D
#89 daszekmdn
mniie znasz? :D Raczej nie
#90 nuno69
Mówił że poza RL. Oj, z Hryniek to się potrafilo wiele przegadać :)
#91 lwica
OOO. No to ja z internetów też znam sporo osób. A może by stworzyć taki wątek? :D
#92 Zuzler
Pfi, z internetów to ja też wielu znam, choćby cały teamtalkowy Tyflonet. Poza tym jeszcze Monia01, Celtic1002 czy chcą, czy nie są mi znane i parę innych osób z Owińsk na pewno też tu jest, choćby Dasz. Z paroma pewnie się wdałam dodatkowo w dyskusję choćby na grupie na fb... Ciekawiej policzyć ilu z was znam na żywo
A jak tak liczyć to będzie, sorry, ale nie chce mi się sprawdzać wszystkich jak się piszą: Lukaszenka, Frankosia Drummer, Monia01, Celtic 1002, Mikolajholysz, Daszek, Tomecki, Piciok, Puszkin, Lirin chyba też tu ma konto, nawet Baltim się przewinął, jeśli Szel to Natalia Lewandowska to też się otarłyśmy nie raz. A co do znajomości z internetu, to jestem tu drugi dzień, nie obczaiłam jeszcze kto dokładnie z teamtalka ma tu konto, ale chyba trochę tego jest
#93 Puszkin
@Zuzler mogę Cię doliczyć czy tam dodać do tych, których znam i to nawet z reala! :D
#94 biedrona333
ah właśnie mi się przypomniało, że z realaznam osobę o nicku matid25, violinista i picioka.
#95 agnieszka Archived
Witam, od lat znam panią Helenkę, a ostatniego lata spotkałam Dawida Piepera.
#96 Celtic1002
A ja wczoraj poznałam Ambuloceta. :) I to było takie cudowne spotkanie. <3
Anna Frankowska
#97 Paulinux
@Mati25 ja Cię nie kojarzę w ogóle
#98 matid25
Możesz mnie nie kojarzyć ja cie pamiętam z lekcji fortepianu i 2 lata temu w maju spotkaliśmy się na rynku dębnickim :)
#99 Paulinux
Ja nie wiem, jaka lekcja fortepianu i wgl no ale niechaj będzie
#100 matid25
miałaś po mnie u pani kukuczki