Ouuu, miałem się wpisać i zapomniałem! OK, przeglądnąłem sobie listę userów i tych, których nicki znam wymienić teraz zamierzam, gdyby ktoś jeszcze się pojawił o którym zapomniałem może napisać. OK: Frankosia Drummer, kacper97, lukaszenka, Mikolajholysz, nsoft15, zegarmistrz i to by było tyle. Jest oczywiście kilka osób, które chciałbym poznać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
No więc czując się wywołany pewnie sporo osób z racji tego, że jestem tu od nie dawna pominę, ale spróbuję i ja. Żywek, Hryniek, Jamajka, Lwica, Shel, Balteam, Papierek, Kacper, Piter9521, Wojtas, Longshoot, Puszkin, Klaudia27, Alissa, Johnson, Matius, Kasiadoj.
Mucha... Ja cię kojarzę, ale żebyśmy tak gadali... TO nie bardzo pamiętam. więc kwestja czy CIę spotkalem jest otwarta, gdzieś tam się przewijałeś na pewno w tłumnie przechodniów na korytażach naszej poczciwej budy.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
@mucha: TY to mnie możesz kojarzyć z moich odpałów. Moja postać to w Laskach będzie zapamiętana na zawsze. Ja się z początkiem gimnazjum dopiero ugrzeczniłem.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Do listy Eltenowiczów których znam dołączają: Shel, Skrzypenka, Mucha, Mulka, Nowik, Piter9521, Kasiadoj. Jak jeszcze kogoś sobie przypomnę, będę dopisywać.
This site uses cookies to enhance your experience.