Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 7 of 47

#121 1 like

no dla tego mówię, ogłosić co należy w stołówce czy czymś i tyle, resztę robić na listach. Zbiórki przy okazji posiłków, gdzie i tak każdy jest i nie trzeba raczej ludzi zmuszać to popularna taktyka.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

Dobrze, a co z koncertem/muzykowaniem?
Jeżeli salę dostaniemy, to dlaczego nie mamy jej mieć?
--Cytat (mikolajholysz):
no dla tego mówię, ogłosić co należy w stołówce czy czymś i tyle, resztę robić na listach. Zbiórki przy okazji posiłków, gdzie i tak każdy jest i nie trzeba raczej ludzi zmuszać to popularna taktyka.

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#123 1 like

Ilu osoboo na tym łaściwie zależy? Bo ja odnoszę wrażenie, że to może wyglądać tak, że niektóre z tych warsztatów będą interesować właściwie tylko organizatorów
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

A nie wspominałam już, że wyślemy na ten temat stosowną ankietę? Może najpierw skupmy się na miejscu spotkania?
--Cytat (mikolajholysz):
Ilu osoboo na tym łaściwie zależy? Bo ja odnoszę wrażenie, że to może wyglądać tak, że niektóre z tych warsztatów będą interesować właściwie tylko organizatorów

--Koniec cytatu

#125 2 likes

Pozwólcie, że zacytuję z ankiety. Jest to nieco mniej, niż połowa, ale...
Wciąż 46 procent jest za.

Charakter:
Integracja: 26,
Pół na pół: 23,
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Czy musi być koncert? Właściwie kto będzie tego słuchał.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Pozwólcie zweryfikować to nam w ankiecie, dobrze?
--Cytat (magmar):
Czy musi być koncert? Właściwie kto będzie tego słuchał.

--Koniec cytatu

Litości. Masz potrzebę wyeksponowania tego, że potrafisz śpiewać publicznie szanuję. Ogłoś na jadalni, że w pokoju x odbędą się śpiewanki.

W ogóle nie potrafisz się za to brać. Jesteś niereformowalna (skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, ze ośrodek nie. Ty z uporem maniaka chcesz spotkania w ośrodku). i... odrealniona. (miałaś realną pomoc w załatwieniu noclegu i co... Tylko myślisz, planujesz, a nic za tym nie idzie. Posłuchaj chociaż Twojego przyjaciela, chłopaka czy kim on dla CIebie jest to nie jest ważne, bo on prawi z sensem.

Sala gimnastyczna chociaż dlatego byłaby fajna, aby zrobić jakąś imprezę intergracyjną. No i ja myślałem pod tym kątem o niej, no i o showdownie oczywiście, ale to nie na sali;P
No i ja powiem inaczej.
Co tracimy jak bierzemy ośrodek w stosunku do hotelu?
1 brak dużej sali aby się spotkać przynajmniej raz, We Wro i w hotelach tego nie będzie.
2 kuchenka do pokazania jakihś rzeczy, we Wro będzie. W hotelu niet.
3 Spotkanie w pokojach, - wszędzie możliwe, ale 3 dni to chyba nudne by było.
4 showdown - możliwy we Wro pozasalą, no i ja chętnie pogram;P Niestety bez osoby widzącej, któa coś wytłumaczy, ale zawsze to coś dodatkowego poza siedzeniem 72 godz w pokojach.
5 Byliście na icc, zastanówcie sięco tam byście robili przez 3 dni, bez żadnego spotkania integracyjnego. Sami niektórzy pisali, że ciężko było kogośna szybko poznać, bo dużo ludzi było,tu by było jeszcze gorzej.

Ja jeśli bym miał siedzieć w hotelu bez dosłownie żadnej organizacji to 2 dni mi na luzie wystarczą.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#131 2 likes

Przestańcie wjeżdżać na siebie wzajemnie, a potem dyskutujcie na jakimś sensownym pziomie, dobra?

Tak. Przeczytaj jednak wcześniejsze wpisy. Żaden ośrodek nie wyraził woli przyjęcia nas, a organizatorzy się upierają żeby spotkanie było właśnie w ośrodku.

#133 2 likes

Przecież Dawid napisał, że jakiś hotel ponoć też do wyboru jest, więc o co spina znowu?

No taaak, ale ona szuka problemu w szczegółach kiedy nie ma jeszcze ogólnego zarysu

#135 2 likes

A co ja na to powiem? Kierownictwo ma jakąś wizję i ma do tego prawo z racji kierownictwa.
Czy słuszna, czy nie? To sprawa subiektywna - jednym się spodoba, drugim nie. Nie da się wszystkiego pogodzić.
A jeśli się nie podoba, nikt nie broni zwołać wam własnego zlotu, na własnych zasadach.
To, co tu się dzieje, to jest po prostu... nawet niegodne dzieci w podstawówce.
O! gdzie miłość stawia siatki, / Nie figlujcie, moje dziatki! / Bo z miłością figlów nie ma: / Jak was złapie, to zatrzyma! / Tak babunia nam śpiewała; / Ja uciekam, pókim cała.

Niestety AMel z bólem serca przyznaję CI rację.

Ale szefem dla mnie jedynym jest Dawid, a nie je go hmmm asystentki.

#138 2 likes

No więc na spokojnie i jeszcze raz...
Pytanie tylko do osób organizujących wydarzenie: jaka jest sytuacja, co wiadomo, jaki jest plan, jakie możliwości, na jakim etapie to jest?
Swoją kandydaturę zgłosiłam i się dostosuję do formy.
O! gdzie miłość stawia siatki, / Nie figlujcie, moje dziatki! / Bo z miłością figlów nie ma: / Jak was złapie, to zatrzyma! / Tak babunia nam śpiewała; / Ja uciekam, pókim cała.

#139 2 likes

No i proszę bardzo, ja rozumiem, tylko nic dziwnego to nie będzie niestety, jeśli się rozbijemy o prozaiczny brak pomieszczenia.

#140 1 like

Ogólnie zgadzam się z Amel, jak często z resztą, ale powiem jedno, administracja chce wysyłać ankietę, gdy będzie znać lokalizację, a lokalizacji szuka przez pryzmat przewiwdywanych odpowiedzi w ankiecie.