Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 8 of 47

#141 2 likes

No hej, ale generalnie są chyba rzeczy, które można i bez tego, np ogarnąć kto chciałby być tam osobą czynną, która coś robi, a kto woli przyjść na gotowe. Nie mówcie tylko, że Wam się parę rąk do pomocy nie przyda.

#142 1 like

Booożeee! ponad osiemdziesiąt nowych wpisów! Mam dziwne wrażenie, że spora większość z nich to dzielenie skóry na żywym niedźwiedziu. Czy potrzebne nam nagłośnienie, duża sala, co z wydrukiem w brailu... najpierw może sprawdźmy co możemy mieć, a potem porozmawiajmy czy ma to jakikolwiek sens, bo coś tak mi się wydaje, że spora część tych postów pójdzie się paść na taakim wielkim pastwisku.

#143 2 likes

Nie wiem, po co wy pierniczycie tak bez sensu. Nie mówię to o wszystkich, ale właśnie o tych kłócących się.
--Cytat (pajper):
Zauważmy, że jeśli bierzemy pod uwagę hotel, kolejnym warunkiem koniecznym jest jakaś sala konferencyjna itp. A to kolejne wydatki.
Dajcie nam kilka dni, przedstawimy wam naszą propozycję. Mamy dwie opcje pod rozwagą, podam, jak się dogadamy w sprawie obydwu.

--Koniec cytatu
po co mi sygnatura?

Szanowna Moderacjo! Kiedy możemy spodziewać się konkretnej informacji na temat eventu?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#145 2 likes

Coś mówili ostatnio, że dzisiaj przedstawią opcje ostateczne.

DObra to czekamy do 0:00

#147 2 likes

A z ciekawości, jak do 0.00 nic się nie stanie, to co?

To będzie norma:) Zdziwię się ZUzler jak się stanie:)

moim zdanie to i tak nie wypali

A kiedy powiedzieliśmy, że przedstawimy coś dokładnie 16 maja?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#151 2 likes

Yyy... No faktycznie. Ale przysięgłabym, że widziałąm ten czwartek :O

#152 2 likes

magda, jak ci serio tak zależy na tym zlocie, co podkreśliłaś gdzieś na swoim blogu to zorganizuj własny, na własnych zasadach z własnymi znajomymi, z którymi chcesz. Nie będziesz musiała przejmować się takimi rzeczami, jak brak informacji.
po co mi sygnatura?

Wiesz. Rozważam to.

no to co z ta ankieta? czekam.

#155 1 like

Ooo, jaki ładny śmietnik w tym wątku. Elegancko, elegancko. Szkoda, że nawet w sprawie zorganizowania fajnej imprezy, nie można się dogadać jak cywilizowani ludzie. Nie chcę być zlym prorokiem, ale coś mi się wydaje, że guzik z tego będzie.
Sygnaturka usunięta ze względu na długość przekraczającą wszelkie, dopuszczalne normy.

#156 1 like

Nie martw się. Nie tylko ty masz takie wrażenie. Niestety prawda jest taka, że jak chodzi o tak duuużą grupę osób nigdy nie dojdzie się do porozumienia, jeśli nie będzie kogoś, kto poda jasne, i klarowne stanowisko. Ci, którzy chcą, to pojadą, natomiast cała reszta zorganizuje się sama na swoich własnych warunkach.

taak i jak narazie jasnego stanowiska niema, ale ja nadal czekam jednak ze niezadlugo bo chce tes oscedzac kase na oktoberfest wiec troche trzewba na szybkosci dodac:D

ja tam bym się nie nastawiałna ten zlotmamy ponad połowę maja za sobą a informacji jak nie ma tak nie matak że sorki

#159 2 likes

Uuuuu, a gdzie te propozycje? :( Parę dni? :( Ja tam pojadę tak czy inak, ale zasadniczo miło by było... A zresztą, lepiej nic nie mówić, bo zaraz na mnie ktoś wjedzie.

heej a tu co? spi sie?
10 dni juz przeszlo a nic sie tu nie dzieje. Zadne nowe informacje, nic!