no dla tego mówię, ogłosić co należy w stołówce czy czymś i tyle, resztę robić na listach. Zbiórki przy okazji posiłków, gdzie i tak każdy jest i nie trzeba raczej ludzi zmuszać to popularna taktyka.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Dobrze, a co z koncertem/muzykowaniem? Jeżeli salę dostaniemy, to dlaczego nie mamy jej mieć? --Cytat (mikolajholysz): no dla tego mówię, ogłosić co należy w stołówce czy czymś i tyle, resztę robić na listach. Zbiórki przy okazji posiłków, gdzie i tak każdy jest i nie trzeba raczej ludzi zmuszać to popularna taktyka.
Ilu osoboo na tym łaściwie zależy? Bo ja odnoszę wrażenie, że to może wyglądać tak, że niektóre z tych warsztatów będą interesować właściwie tylko organizatorów
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
A nie wspominałam już, że wyślemy na ten temat stosowną ankietę? Może najpierw skupmy się na miejscu spotkania? --Cytat (mikolajholysz): Ilu osoboo na tym łaściwie zależy? Bo ja odnoszę wrażenie, że to może wyglądać tak, że niektóre z tych warsztatów będą interesować właściwie tylko organizatorów
W ogóle nie potrafisz się za to brać. Jesteś niereformowalna (skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, ze ośrodek nie. Ty z uporem maniaka chcesz spotkania w ośrodku). i... odrealniona. (miałaś realną pomoc w załatwieniu noclegu i co... Tylko myślisz, planujesz, a nic za tym nie idzie. Posłuchaj chociaż Twojego przyjaciela, chłopaka czy kim on dla CIebie jest to nie jest ważne, bo on prawi z sensem.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Sala gimnastyczna chociaż dlatego byłaby fajna, aby zrobić jakąś imprezę intergracyjną. No i ja myślałem pod tym kątem o niej, no i o showdownie oczywiście, ale to nie na sali;P No i ja powiem inaczej. Co tracimy jak bierzemy ośrodek w stosunku do hotelu? 1 brak dużej sali aby się spotkać przynajmniej raz, We Wro i w hotelach tego nie będzie. 2 kuchenka do pokazania jakihś rzeczy, we Wro będzie. W hotelu niet. 3 Spotkanie w pokojach, - wszędzie możliwe, ale 3 dni to chyba nudne by było. 4 showdown - możliwy we Wro pozasalą, no i ja chętnie pogram;P Niestety bez osoby widzącej, któa coś wytłumaczy, ale zawsze to coś dodatkowego poza siedzeniem 72 godz w pokojach. 5 Byliście na icc, zastanówcie sięco tam byście robili przez 3 dni, bez żadnego spotkania integracyjnego. Sami niektórzy pisali, że ciężko było kogośna szybko poznać, bo dużo ludzi było,tu by było jeszcze gorzej.
Ja jeśli bym miał siedzieć w hotelu bez dosłownie żadnej organizacji to 2 dni mi na luzie wystarczą.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Tak. Przeczytaj jednak wcześniejsze wpisy. Żaden ośrodek nie wyraził woli przyjęcia nas, a organizatorzy się upierają żeby spotkanie było właśnie w ośrodku.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
A co ja na to powiem? Kierownictwo ma jakąś wizję i ma do tego prawo z racji kierownictwa. Czy słuszna, czy nie? To sprawa subiektywna - jednym się spodoba, drugim nie. Nie da się wszystkiego pogodzić. A jeśli się nie podoba, nikt nie broni zwołać wam własnego zlotu, na własnych zasadach. To, co tu się dzieje, to jest po prostu... nawet niegodne dzieci w podstawówce.
O! gdzie miłość stawia siatki, / Nie figlujcie, moje dziatki! / Bo z miłością figlów nie ma: / Jak was złapie, to zatrzyma! / Tak babunia nam śpiewała; / Ja uciekam, pókim cała.
No więc na spokojnie i jeszcze raz... Pytanie tylko do osób organizujących wydarzenie: jaka jest sytuacja, co wiadomo, jaki jest plan, jakie możliwości, na jakim etapie to jest? Swoją kandydaturę zgłosiłam i się dostosuję do formy.
O! gdzie miłość stawia siatki, / Nie figlujcie, moje dziatki! / Bo z miłością figlów nie ma: / Jak was złapie, to zatrzyma! / Tak babunia nam śpiewała; / Ja uciekam, pókim cała.
Ogólnie zgadzam się z Amel, jak często z resztą, ale powiem jedno, administracja chce wysyłać ankietę, gdy będzie znać lokalizację, a lokalizacji szuka przez pryzmat przewiwdywanych odpowiedzi w ankiecie.
This site uses cookies to enhance your experience.