Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 22 of 47

#421 2 likes

Tak. Możemy zawsze wynająć mniejszy/dwa małe busiki.
--Cytat (mikolajholysz):
są autokary i autokary, takie na 25 też się pewnie znajdą.

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#422 1 like

Zawsze jeszcze pozostają Taxi i Ubery, np. do dostania się z dworców, lotnisk i innych podobnych objektów. tam gdzie trzeba.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#423 2 likes

Yyyy...
No nie, to raczej "tanio" nie wyjdzie. :) Z lotnisk/dworców/PKS-ów planujemy przewozić ludzi komunikacją miejską, chyba żeby się zebrała spora grupa o jednej godzinie w jednym miejscu.

#424 1 like

Jesteście nas w stanie wszystkich ogarnąć w ten sposób?
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

Od tego będą wolontariusze i "instrukcje obsługi". To tak, jakbyś mnie dzisiaj zapytał, o której i jak odbędzie się śniadanie. My nawet nie wiemy, ile osób pojedzie...
--Cytat (mikolajholysz):
Jesteście nas w stanie wszystkich ogarnąć w ten sposób?

--Koniec cytatu

#426 1 like

Kilka osób chodziło do Lasek, kilka jest z Warszawy, które będą na zlocie, tak mi się wydaje przynajmniej, także przy jakimś normalnym zgraniu nie powinno być źle.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Na to też liczymy, że ktoś tam komuś coś pomoże, gdyby coś. :)
--Cytat (balteam):
Kilka osób chodziło do Lasek, kilka jest z Warszawy, które będą na zlocie, tak mi się wydaje przynajmniej, także przy jakimś normalnym zgraniu nie powinno być źle.

--Koniec cytatu

#428 2 likes

Na tym to właśnie polega, osób z Lasek jest mnóstwo. Znaczy takich, co Laski znają jakoś tam.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#429 2 likes

A ubery nie są drogie, nawet do Lasek.

#430 2 likes

Pomijając już, że jeśli ktoś np. deklaruje jakiś tam konkretny problem w samodzielnym poruszaniu, to na pewno dostanie widzącego wolontariusza.

#431 1 like

Dokładnie, mytaxi też a standard wyższy. :D Ja się jeszcze zastanawiam bo nie chcę się widzieć z pewnymi osobami.
Jest jakaś lista kto na teraz będzie?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

no ja takich ludzi naszcescie niemam, ale mysle ze listy nam teraz jeszcze niepokaza.
popierwsze ludzie ciagle te ankietymoga wypelniac,
i podrugie, jak wyjdzie informacja o kasie, to byc moze pare ludzi jeszcze bedzie takich co nie pojada.

#433 2 likes

No ja będę np Adelcia będzie pewnie i a tak to nie wiem kto hehe.

no ja tylko jezeli to bedzie dla mnie finansowo ok. a teraz tego jeszcze niewiemy ile to bedzie.
ale pocichu licze ze to bedzie kwota w ktorej sie zmieszcze w przeliczeniu na euro.

#436 2 likes

Ej, a może by to jakoś bardziej usystematyzować? Jakiś mały formulażyk google, coś...

#437 1 like

ja nie zależnie, co stwierdzi o tym administracja, już zdecydowanie bliżej eventu zamierzam w ten czy inny sposób, wyłącznie dla osób chętnych, zamierzam stworzyć jakieś kompendium ludzi, w którym każdy będzie mógł się wpisać, podać wszystko, co chce podać, głównie numery do whats appa, numery pokoju itp. oraz napisać, z kim chciałby się spotkać.

#438 2 likes

I słusznie. Niniejszym ja i Kazek5p póki co się deklarujemy.

#439 2 likes

powiem tak, jak się nie chcesz widzieć z pewnymi ludźmi, to nie musisz z nimi przebywać. Ja pewnie też będę miał takich, co za nimi nie przepadam, jeszcze tego nie wiem, ale jak nie chce, to mogę ich mieć głęboko i olewać ich, nie gadać z nimi czy mijać ich.
po co mi sygnatura?

#440 1 like

dokładnie. Sztuka perfekcyjneo obrotu o 180 i uciekania jak najdalej na dźwięk konkretnych głosów to coś, w czym po zeszłym roku jestem mistrzem :)