Yyyy... No nie, to raczej "tanio" nie wyjdzie. :) Z lotnisk/dworców/PKS-ów planujemy przewozić ludzi komunikacją miejską, chyba żeby się zebrała spora grupa o jednej godzinie w jednym miejscu.
Od tego będą wolontariusze i "instrukcje obsługi". To tak, jakbyś mnie dzisiaj zapytał, o której i jak odbędzie się śniadanie. My nawet nie wiemy, ile osób pojedzie... --Cytat (mikolajholysz): Jesteście nas w stanie wszystkich ogarnąć w ten sposób?
Kilka osób chodziło do Lasek, kilka jest z Warszawy, które będą na zlocie, tak mi się wydaje przynajmniej, także przy jakimś normalnym zgraniu nie powinno być źle.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Na to też liczymy, że ktoś tam komuś coś pomoże, gdyby coś. :) --Cytat (balteam): Kilka osób chodziło do Lasek, kilka jest z Warszawy, które będą na zlocie, tak mi się wydaje przynajmniej, także przy jakimś normalnym zgraniu nie powinno być źle.
Dokładnie, mytaxi też a standard wyższy. :D Ja się jeszcze zastanawiam bo nie chcę się widzieć z pewnymi osobami. Jest jakaś lista kto na teraz będzie?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
no ja takich ludzi naszcescie niemam, ale mysle ze listy nam teraz jeszcze niepokaza. popierwsze ludzie ciagle te ankietymoga wypelniac, i podrugie, jak wyjdzie informacja o kasie, to byc moze pare ludzi jeszcze bedzie takich co nie pojada.
no ja tylko jezeli to bedzie dla mnie finansowo ok. a teraz tego jeszcze niewiemy ile to bedzie. ale pocichu licze ze to bedzie kwota w ktorej sie zmieszcze w przeliczeniu na euro.
ja nie zależnie, co stwierdzi o tym administracja, już zdecydowanie bliżej eventu zamierzam w ten czy inny sposób, wyłącznie dla osób chętnych, zamierzam stworzyć jakieś kompendium ludzi, w którym każdy będzie mógł się wpisać, podać wszystko, co chce podać, głównie numery do whats appa, numery pokoju itp. oraz napisać, z kim chciałby się spotkać.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
powiem tak, jak się nie chcesz widzieć z pewnymi ludźmi, to nie musisz z nimi przebywać. Ja pewnie też będę miał takich, co za nimi nie przepadam, jeszcze tego nie wiem, ale jak nie chce, to mogę ich mieć głęboko i olewać ich, nie gadać z nimi czy mijać ich.