Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 21 of 47

A JESZCZE BEDZIE TRZECIA FAZA WYLANIANIA LUDZI, JAK SIE POJAWIA CEENOWE KALKULACJE.

Zgadzam się Adelciu. Dla dwudziestki też warto zorganizować.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

gdyby tylko dla 20 tky.
ja wam powiem tak
ja wewnetrznie czuje ze chciala bym pojechac, i to bardzo bardzo.
jedine co mi w tym moze przeszkodzic to fakt, ze bedzie ta akcja po przeliczeniu kostowala dlamnie poprostu zaduzo.

widząc, co tu się dzieje... nie dziwie się.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

mikolaj co mas na mysli?

boja z tym ze bedzie nas mniej problem nie mam.
po 1 wszystko latwiej sie bedzie organizowac, a pozatem tes, zostana tylko ci, ktorzy dotrwaja az dokonca:D

No spokojnie, Pajper precież napisal tylko, że sporo mniej osób się zgłosiło, a nie że nie chce organizować.
Pewnie z 25 osób się na zlotwybierze, nawet jakby to było 10, to i tak dobra grupa.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

taktak i ja nawet to ze mniej osob widze bardziej na plus nis na minus.

#409 2 likes

Proponuję ustalić ostateczny termin wypełnienia ankiety.

Mniej osób oznacza większe koszty.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Zgadzam się z Mulką do gadaczki dlaczego większe koszty?

Autokar kosztuje i ewentualny nocleg przyjezdnych wolontariuszy, gdy nie uda się z miejscowymi.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

tak gadaczka mas racje, to wieksze koszty, ale co my zrobimy z tym ze niewypelni wiecej ludzi? no ...

Można wynająć mniejszy autokar. Poza tym dla mnie autokar to dość dziwaczny pomysł bo to podraża koszty, a my się mozemy dobrze bawić w Warszawie

Mniej osób, mniej wolontariuszy więc koszty wcale nie muszą wzrosnąć, to chyba oczywiste.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

ale zaraz przecies w laskach mamy dzienne aktiwnoscy, i tam niechca nas przenocowac.
wiec musimy nocowac gdzie indziej, i tam niepojdziemy chyba napiechote:D

Zgadza się.
--Cytat (gadaczka):
Mniej osób oznacza większe koszty.

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Autokar ponoć ma być po między Laskami, a Warszawą. To podraża koszty, można się dostać autobusem.

#419 2 likes

Niekoniecznie. Od hotelu do metra, metrem na Młociny, z Młocin do Lasek autobusem, który jeździ co pół godziny. Hmmm, chyba 20-30 osób podrużującyh w ten sposób to nie jest dobry pomysł.
--Cytat (gadaczka):
Autokar ponoć ma być po między Laskami, a Warszawą. To podraża koszty, można się dostać autobusem.

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#420 1 like

są autokary i autokary, takie na 25 też się pewnie znajdą.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.