Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 20 of 47

#381 1 like

Jaką przeprasza umowę z Laskami?

no pewnie chodzi o ze tak poiwiem wynajecie pewnych miejsc gdzie sie beda odbiwac nasze aktiwnoscy itp.

no chyba ze sie myle, to poprosze o sprostowanie.

Po co przedrażać koszty.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

hej dawid.
wczoraj bylo 18 zgloszen, co sie zmienilo w ciagu 24 godz?

znaczy zgloszen, mam namysli 18 ludzi co wypelnili ankiete.

Stanęło na tym, że za osoby towarzyszące tych niewidomych, którzy nie potrafią sami przyjechać płacą wszyscy?
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

ja mysle ze nietylko zatych.
mi sie wydaje ze ci wolontariusze beda tam jakby caly czas do dispozicji i to kazdemu kto bedzie potrebowal pomoc, ale pewna niejestem.

Uważam, że osoba niewidoma powinna sama zapłacić za swojego przewodnika, a nie na zasadzie jeden za wszystkich wszyscy za jednego.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

tak, ale tu mowa o tych, ktorzy wlasnie z przewodnikami nieprzyjada.

Adelcia, pisałam o tych, którzy chcą przyjechać z własnym przewodnikiem, bo nie potrafią samodzielnie podróżować i funkcjonować na miejscu.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

aaaaa przepraszam. towas zakrecilam troche. sorky. juz niewchodze.
w takim razie zgadzam sie z magmar, ze kazdy sam owinien za taka osobe zaplacic.

Ja ruwnież zgadzam się z Magmar.

zuzler pytala oto :
"No dobra. A ci wolontariusze, zakładając, że któryś byłby przyjezdny, to jak, też się na ich nocleg składamy wszyscy?"
i tu juz bym sie zgodzilam, poniewasz mozemy ich pomoc potrzebowac tak naprawde wszyscy.

#395 2 likes

Oczywiście, osoba niewidoma płaci za pokój dla swojego przewodnika.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Będą się starali o wolontariuszy miejscowych, ale za przyjezdnych płacą Eltenowicze i to jest normalne.

taak dokladnie.

oo pajper witaj, przedewszystkim dzieky za bete, zaraz pobiore, no a skoro juz cie tu widze, mas nam moze cos do powiedzenia jezeli o ankiete chodzi?

#399 2 likes

Na razie nie. Bardzo niewiele osób wypełniło na razie, w stosunku do ilości wypełniającej poprzednio.
Na chwilę obecną 21.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

NOOO PRZECIES ZEBY ZLOT BYL FAJNY TO CZY TO ZNACZY ZE MUSI NAS BYC STOWA? :d