Świetnie. Bardzo się cieszę. A wolontariusze jacyś będą, czy każdy sobie radzi we własnym zakresie?
Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin
Jak mówiłem, jak by była potrzeba, mogę pogadać z koleżanką z Warszawy, która jest mocno zaangażowana społecznie. Może ona zna jakichś ludzi. Wtedy oni mogliby na przykład skątaktować się z Tobą Dawid mailowo, oczywiście zakładając optymistycznie, że by się znaleźli.
Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin
Na chwilę obecną otrzymałem 18 zgłoszeń. To jeszcze za mało, by podsumowywać, kilka tendencji jednak widać. Wygrywa opcja 3-dniowa (11 do 7), choć oczywiście proporcje mogą się jeszcze zmieniać. Zakwaterowanie dotyczy obecnie 11 osób. Z aktywności, największą popularnością cieszą się koncert (15), showdown (13), spacer (12) i kuchnia (także 12).
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
oo a to ciekawe,z aktivnoscy ktore ja wybralam tylko ostatnia sie zalapala. dobrze ze na rescie nie bede musiala uczesniczyc. mam nadzieje ze z conajmniej 20 ludzi sie jeszcze odezwie. jest jakis dzien do kiedy maja czas wypelniac te ankiete?
Proszę państwa, stało się, cód się wydarzył i prawdopodobnie się tam u Was pojawię. Na kilka godzin, bo na więcej nie, ale kto będzie chciał pogadać, to myślę, że gdzieś mnie znajdzie ;).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
noo narazie niemoga miec ramow cenowych, bo jeszcze czekaja ile sie nas zglosi nanoclegi, a dopiero chyba wtedy beda cos zamawiac, wiec dopiero wtedybeda sie ceny tworzic.