Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 18 of 47

#341 2 likes

No, zę to zbieg okoliczności jest taki lekki wg mnie. No ale dobra, to można wracać do siebie :D

Zacznijmy i skończmy na tym, że dostałam wczoraj wiadomość z ośodka w Owińskach. Tak, z tego samego, który już do nas pisał. Wiadomość oczywiście odmowna.
Jakieś 2 tygodnie wcześniej otrzymałam info z Sobieszewa.
Ośrodki, które nam nie odpowiedziały, pewnie zrobią to 20 sierpnia. :p
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#343 2 likes

Znaczy co, podejrzewasz, że teraz dał tę informację, żeby pokazać, że nie potrzeba Waszej pomocy? Jeśli tak, no to ten... Weź dłoń swą, proszę Cię i puknij się nią w czoło.

#344 2 likes

Zrobione. Dobra, nie robię dalej spamu już. Jest zrobione, to jest zrobione i teraz to się tylko cieszmy.

#345 1 like

Oj tak tak tak, a dziwne wieści znowu pójdą w świat. Ręce opadają.

#346 2 likes

Ośrodkom się nie spieszy. Maile wysyłane były w dniach od 27 kwietnia do 1 maja.
Odpowiedzi spływają do nas do dziś.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#347 2 likes

Ej, wy się nie łudźcie, że pozwolą nam wszystkim w jednym internacie egzystować. Nie ma się co łudzić. Tak sądze przynajmniej.

#348 2 likes

Wy się nie łudźcie, że pozwolą nam w Laskach nocować. :D
Słuchajcie, kilka dni, wszystko wyjaśnię. W Laskach odbędzie się sam zjazd, godziny 09:00-21:00, nocleg będzie w pobliskim hotelu/pensjonacie, no, poza tymi, którzy nie chcą noclegu.
Jak ktoś będzie chciał nocnie się integrować, zapłaci za nocleg. Jak nie, bo np. mieszka tutaj, nie zapłaci. Prosta sprawa.
Z hotelu do Lasek i odwrotnie zorganizujemy autokar.
Ale to wszystko trzeba wynegocjować. Dostaniecie jeszcze jedną ankietę z pytaniami, kto czego oczekuje, z kim chciałby być w pokoju itp.
#StandWithUkraine

#349 2 likes

Yyyy... Aha.

Spodziewałem się czegoś wiecej.
Dostałeś oficjalną odmowę noclegu o treści?

#350 2 likes

Dostałem odmowę noclegu ustną i sprowadzającą się do:
internaty są sprzątane, a w domu rekolekcyjnym nocują harcerze.
No niestety.
#StandWithUkraine

#351 2 likes

Aa, no OK. To wygląda jednak tak, że po prostu nie ma kogo zostawić z nami, bo nas samych nie zostawią. A nie ma kogo z nami zostawić, bo nie ma pieniędzy, żeby komuś zapłacić, już mniejsza ze sprzątaniem.

No i super. Mamy sprawę rozwiązaną. Fajnie, że udało się to zorganizować. Taka opcja mi jak najbardziej dpowiada.

#353 2 likes

Yyyy... Autokar? A kto za niego zapłaci?

#354 2 likes

My, w sensie wszyscy.
Tak samo, jak za jedzenie, nocleg. Akurat cena autokaru po rozłożeniu na 50 osób będzie malutka w porównaniu z wieloma innymi rzeczami.
#StandWithUkraine

vdl'a wynajmiesz?

#356 2 likes

Skonfrontuję ceny i wybiorę najtańsze.
#StandWithUkraine

Ale chesz z Lasek autokar czy nie?

#358 2 likes

Zależy od wyceny.
#StandWithUkraine

#359 2 likes

On tam chyba ma akurat 50 miejsc, ale nie wiem jak pan Włodek będzie mógł jexdzić, bo on w OSP jest, a tylko on ten autokar prowadzi. Chyba, że znajdziesz własnego kierowce hehe

oo ale jazdaaaa trzymam sie mocno bo normalnie sie uciesilam co dawid napisal. normalnie posufit tu latam. zaraz ide przeczytac co napisal priwatnie, oraz, co napisali scie tu wy.