Mikołaj, czyli w takim razie mam rozumieć, ze jak robimy rezerwację? Mam to np zrobić ja i hajs mi jakoś na hotel przelejecie czy robimy każdy sobie rezerwacje w tym jednym konkretnym hotelu, nawet moze być Wrocław dla mnie nie ma roblemu, bo skoro miejsca są i dość tanio, to czemu nie
Trzebaby pogadać z kimś, kto bardziej siedzi w prawie i bankowości, jak to w tego typu sytuacjach wygląda. Możnaby ewentualnie poprzelewać jakieś zaliczki, a resztę rozliczyć na miejscu. Jak nie, każdy zrobi za siebie i tyle.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
a wiec tak. podroz powrotna bratislawa warszawa, 2 klasa i 2 miejscowky. to normalnie razem kost 104€, czyli ponad 400 zlote.
natomiast moge skorzystac podobno z oferty Europa Expres PKP i tam juz cena jest nisza. a konkretnie od 19 do 29 euro, i miejscowka w cenie, ale to jest jeden kierunek. czyli jak bym trafilam najgorszy wariant, to 60€, czyli jakies 240 zlote. zawsze to lepiej nis 104€ chyba zalezi jak szybko sie kupi.
no jak by byly pokoje jednoosobowe, to wyobrazam sobie ze zaplace zasiebie, ale jak beda dwuosobowe, to ..... raczej nie bede placic wiecej poto zeby nieskorzystac z drugiego lozka.
Witajcie! Zlot Eltenowiczów odbędzie się w dniach 16-18 sierpnia na terenie Ośrodka w Laskach. Wybaczcie tak późną informację, ale dopiero teraz dostałem oficjalne potwierdzenie z Ośrodka. Na dniach podam wszystkie szczegóły zakwaterowania, cen i planu zdarzenia. Z pozdrowieniami, Dawid Pieper
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Tu chodziło o inicjatywę pt. wreszcie dostałem konkretną odpowiedź, a nie wymijające (omówimy to, zobaczymy, przyjdźcie za tydzień, muszę się zastanowić, nie mnie pytajcie).
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
This site uses cookies to enhance your experience.