Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Założony przez Julitka 922 wpisy ostatni wpis 7 lat temu Zamknięty Strona 17 z 47

#321 2 polubienia

Mikołaj, czyli w takim razie mam rozumieć, ze jak robimy rezerwację? Mam to np zrobić ja i hajs mi jakoś na hotel przelejecie czy robimy każdy sobie rezerwacje w tym jednym konkretnym hotelu, nawet moze być Wrocław dla mnie nie ma roblemu, bo skoro miejsca są i dość tanio, to czemu nie

aaa w ten sposob ja mam ulge tylko pogranice no to wiadomo o czym tu mowa w takim razie:D

#323 2 polubienia

Jeśli wszyscy Ci przeleją hajsik na konto, to mogą się przyczepić, że masz podatek zapłacić.

Trzebaby pogadać z kimś, kto bardziej siedzi w prawie i bankowości, jak to w tego typu sytuacjach wygląda. Możnaby ewentualnie poprzelewać jakieś zaliczki, a resztę rozliczyć na miejscu. Jak nie, każdy zrobi za siebie i tyle.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

a wiec tak.
podroz powrotna bratislawa warszawa, 2 klasa i 2 miejscowky.
to normalnie razem kost 104€, czyli ponad 400 zlote.

natomiast moge skorzystac podobno z oferty Europa Expres PKP i tam juz cena jest nisza. a konkretnie od 19 do 29 euro, i miejscowka w cenie, ale to jest jeden kierunek. czyli jak bym trafilam najgorszy wariant, to 60€, czyli jakies 240 zlote. zawsze to lepiej nis 104€
chyba zalezi jak szybko sie kupi.

no jak by byly pokoje jednoosobowe, to wyobrazam sobie ze zaplace zasiebie, ale jak beda dwuosobowe, to ..... raczej nie bede placic wiecej poto zeby nieskorzystac z drugiego lozka.

#327 2 polubienia

A jakieś tanie loty? Czasem można trafić jakieś okazje

no z kimś byś musiała. Musielibyśmy zobaczyć, ile nas będzie i kto tam będzie z tobą chciał.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#329 2 polubienia

To się dogadasz z kimś innym i będziesz spać z nim.

hehehehe no wiezs mikolaju ... zemna? nikt:D

aaa zuzler, jak to bedzie te 60,i z miejscem i powrotna, to przymkne oczy.

#332 2 polubienia

A czemu z Tobą nikt? Przecież to tylko na noc, w dzień to sobie każdy może iść w swoją stronę.

Widzielście to?

Noż po prostu...

#335 2 polubienia

Witajcie!
Zlot Eltenowiczów odbędzie się w dniach 16-18 sierpnia na terenie Ośrodka w Laskach.
Wybaczcie tak późną informację, ale dopiero teraz dostałem oficjalne potwierdzenie z Ośrodka.
Na dniach podam wszystkie szczegóły zakwaterowania, cen i planu zdarzenia.
Z pozdrowieniami,
Dawid Pieper
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#336 2 polubienia

No co? :D WIdzę, że sposobało się Tobie bycie szefem xd

#337 2 polubienia

Taa, a ja myślę, że tu chodziło o oddolną inicjatywę odgórną.

#338 2 polubienia

Niee tam, mnie się do szefostwa nie spieszy :D

#339 2 polubienia

No to co się tak obruszasz? :)

#340 2 polubienia

Tu chodziło o inicjatywę pt. wreszcie dostałem konkretną odpowiedź, a nie wymijające (omówimy to, zobaczymy, przyjdźcie za tydzień, muszę się zastanowić, nie mnie pytajcie).
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.