Zacznijmy i skończmy na tym, że dostałam wczoraj wiadomość z ośodka w Owińskach. Tak, z tego samego, który już do nas pisał. Wiadomość oczywiście odmowna. Jakieś 2 tygodnie wcześniej otrzymałam info z Sobieszewa. Ośrodki, które nam nie odpowiedziały, pewnie zrobią to 20 sierpnia. :p
Znaczy co, podejrzewasz, że teraz dał tę informację, żeby pokazać, że nie potrzeba Waszej pomocy? Jeśli tak, no to ten... Weź dłoń swą, proszę Cię i puknij się nią w czoło.
Wy się nie łudźcie, że pozwolą nam w Laskach nocować. :D Słuchajcie, kilka dni, wszystko wyjaśnię. W Laskach odbędzie się sam zjazd, godziny 09:00-21:00, nocleg będzie w pobliskim hotelu/pensjonacie, no, poza tymi, którzy nie chcą noclegu. Jak ktoś będzie chciał nocnie się integrować, zapłaci za nocleg. Jak nie, bo np. mieszka tutaj, nie zapłaci. Prosta sprawa. Z hotelu do Lasek i odwrotnie zorganizujemy autokar. Ale to wszystko trzeba wynegocjować. Dostaniecie jeszcze jedną ankietę z pytaniami, kto czego oczekuje, z kim chciałby być w pokoju itp.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Aa, no OK. To wygląda jednak tak, że po prostu nie ma kogo zostawić z nami, bo nas samych nie zostawią. A nie ma kogo z nami zostawić, bo nie ma pieniędzy, żeby komuś zapłacić, już mniejsza ze sprzątaniem.
My, w sensie wszyscy. Tak samo, jak za jedzenie, nocleg. Akurat cena autokaru po rozłożeniu na 50 osób będzie malutka w porównaniu z wieloma innymi rzeczami.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
On tam chyba ma akurat 50 miejsc, ale nie wiem jak pan Włodek będzie mógł jexdzić, bo on w OSP jest, a tylko on ten autokar prowadzi. Chyba, że znajdziesz własnego kierowce hehe
oo ale jazdaaaa trzymam sie mocno bo normalnie sie uciesilam co dawid napisal. normalnie posufit tu latam. zaraz ide przeczytac co napisal priwatnie, oraz, co napisali scie tu wy.