Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Założony przez Julitka 922 wpisy ostatni wpis 7 lat temu Zamknięty Strona 19 z 47

zuzler, autokar jak sie zamawia dla wiekszej grupi ludzi, to to niekosztuje majatek. bo jak sie to rozliczy to to niebedzie cena warta kupna kosmosu.

a po za tym z tym autokarem to już trzeba pytać

Świetnie. Bardzo się cieszę. A wolontariusze jacyś będą, czy każdy sobie radzi we własnym zakresie?
Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin

#364 2 polubienia

Będą, właśnie kończę ankietę w tej sprawie.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

znaczy sie ankiete la nas? czy?

brawoo! udalomi sie wypelnic i wyslac ankiete. barzo fajna, konkretna, jasna.

#367 2 polubienia

No dobra. A ci wolontariusze, zakładając, że któryś byłby przyjezdny, to jak, też się na ich nocleg składamy wszyscy?

#368 2 polubienia

Tak. Dlatego jednak raczej postaramy sie o lokalnych.
#StandWithUkraine

#369 1 polubienie

Jak mówiłem, jak by była potrzeba, mogę pogadać z koleżanką z Warszawy, która jest mocno zaangażowana społecznie. Może ona zna jakichś ludzi. Wtedy oni mogliby na przykład skątaktować się z Tobą Dawid mailowo, oczywiście zakładając optymistycznie, że by się znaleźli.
Przyjaciel tworzy w nas nową przestrzeń, która prawdopodobnie nie zaistniałaby nigdy, gdybyśmy go nie spotkali. Tylko dzięki niemu rodzi się w nas nowy świat. – Anaïs Nin

#370 2 polubienia

Na chwilę obecną otrzymałem 18 zgłoszeń.
To jeszcze za mało, by podsumowywać, kilka tendencji jednak widać.
Wygrywa opcja 3-dniowa (11 do 7), choć oczywiście proporcje mogą się jeszcze zmieniać.
Zakwaterowanie dotyczy obecnie 11 osób.
Z aktywności, największą popularnością cieszą się koncert (15), showdown (13), spacer (12) i kuchnia (także 12).
#StandWithUkraine

oo a to ciekawe,z aktivnoscy ktore ja wybralam tylko ostatnia sie zalapala.
dobrze ze na rescie nie bede musiala uczesniczyc.
mam nadzieje ze z conajmniej 20 ludzi sie jeszcze odezwie.
jest jakis dzien do kiedy maja czas wypelniac te ankiete?

#372 2 polubienia

Jestem umówiony na podpisanie umowy 24 czerwca, więc pewnie coś koło tego, to zależy od hotelu tak naprawdę.
Al na pewno jeszcze kilka dni jest.
#StandWithUkraine

#373 2 polubienia

Proszę państwa, stało się, cód się wydarzył i prawdopodobnie się tam u Was pojawię. Na kilka godzin, bo na więcej nie, ale kto będzie chciał pogadać, to myślę, że gdzieś mnie znajdzie ;).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

podpisanie umowy 24 czerwca? to znaczy z hotelem?

#375 2 polubienia

Z Laskami. ;)
#StandWithUkraine

aaa jasne.

Jakieś mniej więcej ramy cenowe? Bo to może też pewnie jakąś część odrzucić/zniechęcić
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

noo narazie niemoga miec ramow cenowych,
bo jeszcze czekaja ile sie nas zglosi nanoclegi, a dopiero chyba wtedy beda cos zamawiac, wiec dopiero wtedybeda sie ceny tworzic.

no tylko mogą się trafić tacy, którzy po zobaczeniu ceny powiedzą thanks but no thanks.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

tak, moga, i to nawet ja moge byc naprzyklad,
ale nieda sie tego narazie przyspiesic, muszimy poczekac.