Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 23 of 47

ciekawe czy ja bede omus przeszkadzac?

#442 1 like

Jak wszyscy wszystkim mają przeszkadzać i mamy przed sobą uciekać to ten zlot to będzie pomyłka, ale ja mam to w sumie gdzieś, bo i tak nie jadę. Tylko, skoro tutaj już nie umiemy się dogadać, to co dopiero będzie na zlocie?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Łysy nie wszyscy wszystkim. Jak wszędzie stworzą si ę grupki, to normalne.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#444 1 like

dokładnie. Będzie pare osób,z którymi każdy nie będzie chciał gadać i kilka, z którymi będzie bardzo chciał. Na tym to się skończy.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

a ja osob s ktorymi niechce gadac niemam.
ooh jak dobrze.

#446 2 likes

Nie będzie żadnego dzielenia się na obozy :D

#447 2 likes

Nie no ja tam pewnie ze wszystkimi z 2 słowa zamienie, co by móc wpisać sobie do osób poznanych

dokladnie, i oto chodzi.
a z ktorymi nam sie bedzie gadlo lepiej, no to i wiecej slow sie zamieni.

#449 2 likes

Przecież tak to zawsze działa.

Witajcie. Kiedy mija termin wypełnienia ankiety? Ile mamy na tę chwilę chętnych?

#451 2 likes

na głosy czekam do podpisania umowy, czyli do 24 czerwca, przy czym wcześniej pewnie będzie umowa z hotelem, a więc jak nagle 20 głosów się pojawi ostatniego dnia, będę niestety musiał odmówić. Obecnie głosów mamy 26.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Dziękuję za informację.

#453 2 likes

już 27. :)
#StandWithUkraine

ooo ladnie 30 bedzie.

#455 2 likes

Pajper, a może jednak ustalisz deadline? Myślę, że niektórych to by zmobilizowało. Wiadomo, że ci, którzy nie chcą i tak nie wypełnią, ale może ktoś się waha, wie, że nie musi tego robić w tym momencie, więc nie zrobił.

Ja uważam, że jak ktoś chce zrobić to niech zrobi ASAP, bo poco mieć potem problemy?
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

Też prawda. Łatwiej zrezygnować niż się zapisać.

a ja wypelnialam odrazu, ja dotarla wiadomosc.
jasne ze nie kazdy ma czas tak odrazu jak ja, ale tes mysle ze by sie przydala jakas data koncowa dla wachajacich sie.

#459 2 likes

A pewnie, jak coś jest ustalone z góry, to też po prostu lepiej wygląda w sensie organizacyjnym.

#460 2 likes

W tej chwili mamy okrągłe 30 głosów.
Powiem tak... To niedobrze, bo liczyłem koszty wg poprzedniej ankiety (ostatecznie dobiło głosów 53), a więc przy niemal dwa razy mniejszej liczbie, ceny poszybują do góry. Ale jeszcze poczekam.
W ten weekend podsumuję ankiety, prosiłbym więc, by niepewni do niego się wypowiedzieli.
#StandWithUkraine