Jak wszyscy wszystkim mają przeszkadzać i mamy przed sobą uciekać to ten zlot to będzie pomyłka, ale ja mam to w sumie gdzieś, bo i tak nie jadę. Tylko, skoro tutaj już nie umiemy się dogadać, to co dopiero będzie na zlocie?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
na głosy czekam do podpisania umowy, czyli do 24 czerwca, przy czym wcześniej pewnie będzie umowa z hotelem, a więc jak nagle 20 głosów się pojawi ostatniego dnia, będę niestety musiał odmówić. Obecnie głosów mamy 26.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Pajper, a może jednak ustalisz deadline? Myślę, że niektórych to by zmobilizowało. Wiadomo, że ci, którzy nie chcą i tak nie wypełnią, ale może ktoś się waha, wie, że nie musi tego robić w tym momencie, więc nie zrobił.
a ja wypelnialam odrazu, ja dotarla wiadomosc. jasne ze nie kazdy ma czas tak odrazu jak ja, ale tes mysle ze by sie przydala jakas data koncowa dla wachajacich sie.
W tej chwili mamy okrągłe 30 głosów. Powiem tak... To niedobrze, bo liczyłem koszty wg poprzedniej ankiety (ostatecznie dobiło głosów 53), a więc przy niemal dwa razy mniejszej liczbie, ceny poszybują do góry. Ale jeszcze poczekam. W ten weekend podsumuję ankiety, prosiłbym więc, by niepewni do niego się wypowiedzieli.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
This site uses cookies to enhance your experience.