Forum

Testy Eltengera, czyli spam is great.

Forum głosowe

Poprzednia 3 / 4 Next

turekcom

#41 ·

Transcription

Dobra i chyba przy tym zostanę, bo ten mi się jakoś podobał bardziej i weźcie to pousuwajcie, może dwie ostatnie zostawcie wiadomości, kurde, a całą resztę pousuwajcie jak możecie, żeby tu tak spamu nie było, bo to... Ale działa, no. No to najważniejsze, że działa, bo tego... No, że można te profile... W poprzedniej wersji tego nie było, to tu... Znaczy ja zaczynam od drugiej wersji tego, pierwszej to nie sprawdzałem, a to jest już trzecia wersja na Androida. To tu faktycznie dodano te profile, że można to dodawać. Ale jak dla mnie to te ustawienia tych profili to mogłoby być już w tym. W samym tym, nie gdzieś zakopane w ustawieniach, choć to tam też może być, ale też w tym. No, w odpowiedzi, że tak powiem, czy jak tego, zanim się nagra wiadomość, to tam obok, tam rekord, to jeszcze tam mogłoby być właśnie... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

daszekmdn

#42 ·

Transcription

Więcej postów się nie dało, że aż tak zapytam klasykiem internetu, a komu to potrzeba?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#43 ·

Transcription

I kolejny raz ten cudowny program w cudownej wersji na PC pokazał, że w pełne odtwarzanie postów to on nie umie i ucina je bezbożnik jeden. Ja muszę sobie zaktualizować Eltengera na Androidzie i sprawdzić co z tego wyjdzie z tymi trybami u mnie. U mnie o tyle łatwiej, że ja wiem już który tryb służy mi do czego i który tryb jak nagrywa.

matid25

#44 ·

Transcription

No dobra, no to skoro Eltenger dla Samsungu się tak pięknie zachowuje, to teraz zobaczmy jak nagrywa Motorola Moto G7 Power z Androidem 10. No, jeszcze takie urządzonko posiadam, więc teraz to będzie chyba lewy mikrofon, to będzie prawy mikrofon i zobaczmy.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

longshoot

#45 ·

Transcription

Dobra zobaczymy czy to się nagra bo ostatnio dzisiaj próbowałem nagrać się i wysłać i niestety się nie wysłał a teraz powinno być git nie wiem jak to jest na Androidzie w każdym bądź razie ja nie muszę trzymać przycisku jak na Whatsappie coś ktoś mówił ale zobaczymy czy się wyśle

Puszkin

#46 ·

1 likes
Transcription

A akurat na iOSie, na Whatsappie też nie trzeba wcale trzymać palca. Klikasz sobie dwuklik, robisz dwuklik i też ci nagrywa. A swoją drogą, no właśnie, naprawdę więcej tych pastów się nie dało? Komu to potrzebne?

Puszkin

#47 ·

Transcription

No dobrze, nagrywam Wam teraz wiadomość w stereo i nie muszę nagrywać nic z przytrzymywaniem ani z żadnym przyciąganiem do góry, tak to też pewnie działa ale ja po prostu tapnąłem sobie dwa razy pięknie, puf puf, na PreCity Record i w ten sposób nagrywam w stereo, konkretnie w profilu Landscape Orientation bo w nim moim zdaniem słychać mnie najlepiej w innych słychać mnie jakoś tak dziwnie w ogóle, jakby bardziej z telefonu a w mono nagrywał nie będę, bo nie po to powstał ten featurek stereo, żebym teraz nagrywał się w mono także tak, sorry przy okazji za drugi post z rzędu, ale ktoś musi być pierwszy, który przetestuje stereo w iPhone'ie no to siup, wysyłamy, nie?

lukasz1993258

#48 ·

Transcription

Przeciśnijcie. Przeciśnijcie. Przeciśnijcie. Przeciśnijcie.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

matid25

#49 ·

Transcription

Thank you.

matid25

#50 ·

Transcription

Thank you.

matid25

#51 ·

Transcription

No to u mnie w iPhone'ie coś ciekawego dzieje, może muszę iPhone'a przedrestartować, ale jak próbuję nagrywać na iPhone'ie, to generalnie mi się aplikacja zamroża, jakieś dwa puste posty się w ogóle wysłały, zamroża mi się apka, a teraz mi się udało wywołać awarię, więc spróbuję zestartować całą aplikację, ale coś się właśnie dzieje dosyć dziwnego. O, więc coś mi tutaj świluje, jak próbowałem wybierać te profile, to też mu się to nie chce nagrywać, więc nie wiem czy mi się po prostu coś tam iPhone nie zablokował na czymś, ale generalnie na razie nic nie mogę na nim nagrać.

matid25

#52 ·

Transcription

O, udało. Nie wiem, coś mi się zawiesza czasami na nagrywaniu. No i zobaczymy, czy to teraz będzie stereo, czy nie. Zmieniłem profil mikrofonu. O matko, jeszcze patrzę, bo musiałem iPhone uruchomić ponownie. Dzięki za oglądanie.

longshoot

#53 ·

Transcription

ok dobra dzień dobry no właśnie nagrywam się na samsungu chciałem sobie przetestować jak to mi zadziała na androidzie 13 nigdy w sumie nie ogarniałem aplikacji w ten sposób jeszcze że na androidzie też się za bardzo nie znam ale zobaczymy jak to wyjdzie używam trybu unprocessed nie wiem co to znaczy nie wiem za bardzo jaka jest różnica między tymi trybami jeżeli ktoś ma na ten temat wiedzę to chętnie posłucham jeżeli zechcecie się podzielić

longshoot

#54 ·

longshoot

#55 ·

Transcription

Dobra, wychodzi na to, że faktycznie trzeba mieć ustawiony tego mic, ten unprocessed to jakiś był monofoniczny, w ogóle to było nie strasznie cicho, mam nadzieję, że na ustawieniu mic, jak to Mati pokazywał, u mnie też będzie stereo. Mam chęć przetestować też te inne tryby, chyba, że ktoś już to robił, nie wiem, bo dawno nie słuchałem tego wątku, aczkolwiek zastanawiam się też, czy na wiadomościach głosowych to tak samo działa, że jak sobie zmienisz tryb, to nagrywa w innym, będzie to trzeba potestować.

balteam

#56 ·

Transcription

Haha, chyba muszę trzymać, jak to działa.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

balteam

#57 ·

Transcription

Dobra, działa mi to na telefonie, ale nie wiem czemu nie mogę sam odtwarzać tych postów. Jak klikam, pukam palcem dwa razy w wiadomość, coś tam, na przykład Baltim Audio, no to nic się nie dzieje. To samo z wiadomościami, w sensie w messages.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

daszekmdn

#58 ·

Transcription

A naciskasz dwuklikiem, żeby je odtworzyć.

balteam

#59 ·

Transcription

Pukam dwa razy jednym palcem albo dwa razy dwoma i generalnie nic nie działa. Raz mi się odtworzyła, ale jakby się zamuliła na chwilę ta aplikacja. I w sumie nie wiem jak było, akurat nie naciskałem nic, więc coś się zlagowało.

patricus

#60 ·

Transcription

No to testujemy

an error occurred, please press the meow button to continue.
Poprzednia 3 / 4 Next