Forum

Testy Eltengera, czyli spam is great.

Forum głosowe

Previous 4 / 4

djdenismusic

#61 ·

Transcription

Może nie z Eltengera, czyli z klienta mobilnego, ale z Maca się nagram. Mam takiego Maca Mini. Postawiłem sobie na paralel z desktop właśnie Eltena. Musiałem oczywiście jakieś pola mu pozaznaczać w ustawieniach emulacji, bo tak od strzała to nie chciał ruszyć. No ale zobaczymy, czy to się w ogóle nagra, czy się nie nagra, czy będą jakieś pierdzenia, trzaski itp. itd. Także tak to wygląda. Mamy chyba ósmą już oporczą, jak ten czas leci.

matid25

#62 ·

Transcription

A więc siema, to jest dosyć ciekawy test. Nagrywam się z mikrofonów binauralnych Roland CS-10 EM podłączonych do iPhone'a 15. No, bardzo ciekawe połączenie, gdyż tak, użyłem do tego karty Axagon A017, która ma, jak wiadomo, wejście stereo, czyli da się binauralki podpiąć, ale jak wiadomo, ona jest na USB-A. To ja sobie wymyśliłem, że podłączyłem do iPhone'a przejściówkę USB-C na USB, do USB wpiąłem kartę i do tego podpiąłem mikrofon. I zobaczymy, czy to zadziała, gdyż generalnie ogółem, na przykład na Timetoku, taka konfiguracja jak najbardziej działa.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

matid25

#63 ·

Transcription

No to siema siema, na iPhone widzę, że test przeszedł poprawnie, czyli się nagrało binauralnie. A teraz zobaczmy jak to się będzie nagrywać na Androidzie. Czy to też się nagra, czy to nie? Tutaj jest po prawej reklamówka, po lewej sobie zapukamy w biurko i zobaczymy czy taka sama konfiguracja jak na iPhone zda egzamin na Androidzie. Zobaczmy.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

djdenismusic

#64 ·

Transcription

No to cześć, cześć, witajcie. To jest test z telefonu Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus. I ogólnie ten telefon bardzo ładnie nagrywa w stereo, bez żadnych tam odszumiarek, bramek, szumów. Profil defaultowy, domyślny. Na razie nic nie zmieniałem, zobaczymy jak to się zachowa. Dzięki za oglądanie i do zobaczenia w kolejnych odcinkach.

longshoot

#65 ·

Transcription

Dobra, zobaczymy. Ja jednak bym polecał jakieś właśnie SONIC SP... SONIC PRESENCE SP-15C Których sam właśnie używam, aktualnie podłączonych pod SAMSUNGA GALAXY S25G Są one fajne o tyle, że można je podłączyć pod komputer, pod iPhone'a I właśnie pod urządzenie z Androidem, tudzież pod jakiekolwiek prawdopodobnie które Obsługuje, nie wiem, wejście mikrofonowe, czy jak to nazwać I ma USB-C Wiadomo, trochę kosztuje taki sprzęt, bo jeszcze trzeba przeimportować Z Ameryki, aczkolwiek myślę, że się opłaca, ale Nie powiem, fajny patent Trochę przekombinowany Ale w sumie sam się zastanawiałem, czy te Rolandy jakoś dałoby się podłączyć I fajnie, że się da

roomba

#66 ·

Transcription

To ja się nagram, to teraz zobaczymy czy będzie w stereo z xiaomi 15 ultra, raz dwa, raz dwa, raz dwa, raz dwa, tutaj, tutaj, no i chyba nie, ale nie wiem.

roomba

#67 ·

Transcription

Jedna jakiejś stereo jest.

Kuba12565

#68 ·

Transcription

Witajcie, oto już test nagrywania z iPhone'a 16 Pro w tej właśnie aplikacji Altemger.

"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

turekcom

#69 ·

Transcription

No dobra, zobaczymy, to jest tego, się tu trochę nie odzywałem, a i no, po aktualizacji Entengera na Androidzie, no, po polsku jest ten Entenger, no, Eltenger, no, no, no, to dobrze, bo jak to było po angielsku, to trochę to tak, no. No, oczywiście się wiedziało, co jak, ale po polsku lepiej, co nie. No i zobaczymy nawet, nie wiem, jaki tryb mam w tym ustawiony, ale jakiś był dobry, tak, mi się wydaje, chyba, że coś mi się przestawiło.

turekcom

#70 ·

Transcription

To był ten tryb, który wycina wszystkie różne dźwięki i sam głos zostawia. Chyba, że ten głos to jest taki po tych wszystkich filtrach, taki... Nie wiem, choć to się przydaje faktycznie do nagrywania, jeżeli się gdzieś jest. No akurat tak, no i tak jest teraz u mnie cicho, ale jakby telewizor szedł czy coś, to... No to właśnie. No to ten tryb jest no fajny, tyle że trochę głos pogarsza, co nie? No ale przynajmniej tego nie słychać, tego, tak mi się wydaje, nie słychać syntezatora. No to tak, tyle.

daszekmdn

#71 ·

Transcription

No to taki drobny test z najnowszej wersji Eltengera dla Androida, ponieważ ludzie raportowali, że u niektórych nagrywanie nie chce funkcjonować, więc sprawdzimy jak to jest u mnie na Zenfone 10. I widzę też, że wróciła opcja nagrywania po naciśnięciu. Ciekawe czy w takim razie zniknęła opcja nagrywania z przytrzymaniem, ale to zaraz też sobie sprawdzimy i stestujemy.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#72 ·

Transcription

No to nagrywamy z przytrzymaniem i zobaczciemy czy się wyśle.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

monstricek

#73 ·

Transcription

Dzień dobry Zobaczymy jak to działa i czy to działa Telefon OnePlus 11 Android 16 i od razu już chciałbym poinformować choć chyba nikogo to nie zainteresuje że z mojego pięknego kraju o imieniu Rosja ale ten teraz działa tylko z VPN w sensie na przykład jak aplikacja startuje to niektóre rzeczy można zobaczyć na przykład zobaczyć świadomości że są i że nowe ale już odsłuchać czy wysłać nie analogiczna historia z forum no także chyba chyba zaczyna się dziać coś nienormalnego tak czy owak serdecznie was pozdrawiam do zobaczenia

zywek

#74 ·

zywek

#75 ·

Transcription

Koźnisko sprawdza po raz pierwszy na Samsungu

Previous 4 / 4