Forum

Testy Eltengera, czyli spam is great.

Forum głosowe

Previous 2 / 4 Next

matid25

#21 ·

1 likes
Transcription

A, i zapomniałem powiedzieć, że to jest telefon Samsung Galaxy A53 5G. Wcześniej coś był pod z tego Samsunga, no i zobaczymy jak to się nagra na ustawieniach mikrofonu. Wcześniej było default, teraz jest mids, no i miejmy nadzieję, że na którymś się uda wymusić stereo.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

longshoot

#22 ·

1 likes
Transcription

To jest akurat bardzo ciekawe, bo w TeamTalku na przykład właśnie ta funkcja z wybieraniem, zmienianiem mikrofonu jest w TeamTalku na iPhone, a na Androidzie tego na przykład nie ma, w LTE właśnie jest na odwrót, a i w stereo się nagrało.

markus1234

#23 ·

1 likes
Transcription

Thank you.

markus1234

#24 ·

1 likes
Transcription

Thank you.

markus1234

#25 ·

1 likes
Transcription

okay

markus1234

#26 ·

1 likes
Transcription

Dobra, chyba wiem jak to się robi, chyba trzeba przytrzymać, żeby nagrać. To jest tryb camcorder Samsung Galaxy M15 5G. No i zobaczymy czy będzie sterować.

lukasz1993258

#27 ·

Transcription

RECORD CENSOR RECORDING PRZYCISK Mam nadzieję, że to się nagrywa Ja niestety w ustawieniach tego mikrofonu nie mogę zmienić Bo mam tylko zakładkę z wiadomościami Jak ktoś mi powie mniej więcej gdzie to trzeba szukać to to znajdę Szukałem w ustawieniach, ale tego nie ma Chyba nie potrafię tego znaleźć Przecież jest na chodzi o źródło nagrywania I o mikrofony, żeby nagrywał w stereo Chyba, że nagrywa to nie wiem No ale tak jak mówiłem przetrzepałem i nic Nie ma poza wiadomościami w ustawieniach Albo żeby się wylogować Albo jeszcze coś innego Ale tak to to nie ma nic Związanego z mikrofonami Także tyle Pozdrawiam i czekam na wiadomości Wstęp, przycisk

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

matid25

#28 ·

Transcription

Ale to jest tylko na Androidzie, na iPhone tych ustawień nie ma.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

lukasz1993258

#29 ·

Transcription

Rozumiem. W takim razie przepraszam za wprowadzenie błąd. Ja się pomyliłem. No cóż, zdarza się.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#30 ·

Transcription

no to ok, czyli działa czyli tak, właśnie czyli kurcze, zamotałem się ale o co chodzi? chodzi o to, że pierwotnie myślałem, że nagrywanie z tej wersji nie działa jak się krótko naciśnie przycisk i owszem taka jest prawda nie działa, jak się krótko naciśnie przycisk rekord ale trzeba zrobić dwuklik z przytrzymaniem i pociągnięciem do góry palcem, coś jak na Whatsappie po prostu skill leader nie daje takiej informacji, że naciśnij i przytrzymaj aby nagrać przesuń w górę, aby nagrywać bez wstrzymania bo taki komunikat jest na Whatsappie i jest to jasna wskazówka dla osoby, która chce coś nagrać i no po prostu nie pomyślałem o tym w pierwszej chwili że to tak może wyglądać i to faktycznie jest dosyć fajny nie wiem czy to jest znaczy to na pewno było zrobione celowo ale nie wiem jak to z tym krótkim naciśnięciem przycisku bez przytrzymania jeśli chodzi o po prostu dwukrotne stuknięcie a ja teraz nagrywam na trybie nieprzetworzonym i zobaczymy jak sobie ten mój xiaomi poradzi teraz będzie chwilka ciszy ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

turekcom

#32 ·

Transcription

No cześć wam, no tak kolejny test, tylko coś tak nie wiem czy da się w stereo, czy coś się da, tam nie wiem, ale tak najogólniej to działa. Dobra no, szkoda, że to po polsku nie jest w sumie.

turekcom

#33 ·

Transcription

Dobra, no to teraz zmieniłem jakiś tam profil, a to w More i Settings tam było, tak, tak, no, a tych ustawień też tam dużo nie ma, no, ale dobra, to może się to rozwinie, a zobaczymy ten profil, czy będzie lepszy, bo to...

turekcom

#35 ·

Transcription

Ech, Boże jaki tu się spam robi w ogóle, że tego się nie da pousuwać, ale dobra. No dobra, kolejny jakiś profil Voice Performance jakiś. No nie wiem, ten wcześniejszy był jakiś Uncompresset, ale taki no strasznie to takie ciche było.

turekcom

#36 ·

Transcription

Dobra, kolejny chyba camcorder. No nie wiem, no, kordę. Dobra, przetestuję to każdy, bo domyślny był ciuloty. Ten uncompresset to jakiś za cichy był jak dla mnie. A zobaczymy jak to ten nagrywa.

turekcom

#37 ·

Transcription

Dobra, no to pousuwajcie to, kurde, jak skończę te testy, to pousuwajcie, bo to, kurde, żeby nie zajmowało, czy coś, no, to jest mic, jeszcze tam chyba z dwoma mi zostało jakieś, dobra, no, zobaczymy, no, ładny mam głos i w ogóle tego. Dziękuję.

turekcom

#38 ·

Transcription

a dobra teraz jakiś kolejny voice dobra no i to ostatni test będzie i mi się wydaje no przecież tam zostanę a no w ogóle nie tego no zobaczymy jak to będzie z tego jak to będzie działać

turekcom

#39 ·

Transcription

Dobra, jeszcze ten. Voice Performance i tamten poprzedni. Tamten poprzedni to mi się wydaje, że wycina no, szumy i tak dalej. Znaczy strasznie wycina, tam chyba syntezę nawet wiedziało. I głos wypukla. A tu? No zobaczymy.

turekcom

#40 ·

Transcription

No i tego, co to jest, ten voice communication, tak, i zobaczymy, czy wypierdzili syntezę, no, bo jak na telefon, to tego, może takie, no nie wiem, szczerze mówiąc. Choć mogłaby być opcja jeszcze dołączania plików do tego, normalnie z dysku, z pamięci telefonu, i byłoby już git, no, normalnie.

Previous 2 / 4 Next