To, Nataleczko, jeśli chcesz odnieść się na drugi raz do czegoś, co jest więcej niż 1 czy 2 wpisy z tyłu, cytuj tę wypowiedź, proszę Cię, bo się burdel tu robi. Stań po prostu na wypowiedzi, którą chcesz zacytować i zrób ctrl +d, to cytat się sam dopisze do Twojej odpowiedzi.
Adrian Bednarek i Kuba Sobański. No gorszego zjeba nie znajdziesz. Zabójstwa, seks, narkotyki. Ale cykl zajebisty i ja nie mogę się nigdy doczekać kolejnych części.
-- (matius): Poszukuję książek z patologią jak to się mówi. Przemoc domowa i nie mósi być tylko być czyniona przez mężczyzn. Alkocholizm, przelkie uzależnienia.
@Mustafa, jeszcze "Przeklęta bariera" Joanny Chmielewskiej, choć tu w drugą stronę podróże. No i nie wiem, czy Ci się spodoba atmosferycznie, ale motyw jest, więc głupio byłoby pominąć.
Przeczytałam wszystkie książki z tego cyklu i mam nadzieję, że będzie też ósma część. -- (mustafa): Adrian Bednarek i Kuba Sobański. No gorszego zjeba nie znajdziesz. Zabójstwa, seks, narkotyki. Ale cykl zajebisty i ja nie mogę się nigdy doczekać kolejnych części.
-- (matius): Poszukuję książek z patologią jak to się mówi. Przemoc domowa i nie mósi być tylko być czyniona przez mężczyzn. Alkocholizm, przelkie uzależnienia.
Chętnie w najbliższej przyszłości przeczytam coś w stylu seryjni mordercy i psychopaci w ogóle. Dodam tylko, że "Igora Brudnego" Piotrowskiego mam za sobą, to tak na szybko, co przyszło mi do głowy z tych przeczytanych.