Niediała xd, przynajmnij mi
Ok, niewiem czy to ja zle wpisywałem czy było cuś z serwkiem ale ok 4/3godz temu niedziałało mi.
1 likes
W sumie nie gram, ale tak sobie zajrzałem i serwer ogon.tk leży.
Pytanko: czy tutaj są boty bo bym chcial se pograć ale nima z kim bo raczej nikt niewchodzi?
Nie ma botów, można kiedyś się zgadać jak będzie normalna mapa i single, a nie durna drużynówka, Papierek, postukujący, czasami grają, więc by było nas trzech, ty czwarty.
To nie jest istotne, Papier też ni gra myszką, postukujący tak samo, a Papier gra myszką tak jak klawiaturą. Ja za to gram klawiaturą tak do dupy, że by mnie każdy prawie rozwalił, a myszką dobrze, innymi słowy, da się klawiaturą grać na pewno tak dobrze, jak większość myszką, pewnie myszka jest lepsza jakośobiektywnie mierząc, ale na bank klawiatura jest zdatna do gry jak ktoś od początku na niej gra i można wymiatać.
Myszką siętrzeba przyzwyczaić, bo lata straszni szybko ten kursor, trzeba to robić bardzo, że tka powiem, ostrożnie na początku.
Nie wiem czy to tu mogę zgłosić, ale serwer działał jeszcze w czoraj a dziś jak chcę się połączyć pokazuje error.