thx
Działający serwer
172.104.9.109
6789
Chce admin aby jego serw był na głównej liście, ale chyba jeszcze nie ma.
172.104.9.109
6789
Chce admin aby jego serw był na głównej liście, ale chyba jeszcze nie ma.
a czy kturyś serwer z serwer list dziaała?bo mi gada coś mniejsze. htm;l czy jakoś tak?
potym jak wszystko zrobiłem to jak wejść do gry? sory za takie głópie pytania ale barddzo długo nie grtałem
Wtedy były pewnie prace techniczne haha. Jakby nastepnym razem coś, to daj znać wzmiankując czy w pm, szybciej zauważę.
1 likes
Witajcie.
Jeśli ktoś stęsknił się za graniem, to zapraszamy na serwer:
przytulnemiejsce.pl
Port: 6789.
Jeśli ktoś chciałby zmienić mapę, proszę pisać do użytkownika AXM04 albo do mnie.
Życzymy miłej zabawy.
Jeśli ktoś stęsknił się za graniem, to zapraszamy na serwer:
przytulnemiejsce.pl
Port: 6789.
Jeśli ktoś chciałby zmienić mapę, proszę pisać do użytkownika AXM04 albo do mnie.
Życzymy miłej zabawy.
ee, to na teamy to nie chce mi się grać, chyba,, że zmienicie na death match.
W tej grze lepiej grać samemu niż we dwóch, bo można zabić samego siebie
W tej grze lepiej grać samemu niż we dwóch, bo można zabić samego siebie
adres serwera oraz porty zostały zaktualizowane. Drużynowa walka została wyłączona. Ponownie życzymy miłej zabawy. Dane do serwera poniżej:
Adres: ogon.tk
Porty: 4625
Adres: ogon.tk
Porty: 4625
1 likes
O 20 gram z Papierkiem i Postukujacym na serwerze, zapraszamy, fajnie jak by jakaś sensowna mapa była, mam nadzieję, że single a nie teamy.
1 likes
Cześć,
skoro jest jakiś fajnie działający serwer, to:
Dzisiaj o dwudziestej proponuję rozgrywkę dla chętnych. Pogramy tak z godzinkę plus minus. Możemy dodatkowo pogadać sobie głosowo na dedykowanej konferencji.
Zapraszam wraz z Papierkiem i Balteamem. Wpadnijcie :)
skoro jest jakiś fajnie działający serwer, to:
Dzisiaj o dwudziestej proponuję rozgrywkę dla chętnych. Pogramy tak z godzinkę plus minus. Możemy dodatkowo pogadać sobie głosowo na dedykowanej konferencji.
Zapraszam wraz z Papierkiem i Balteamem. Wpadnijcie :)