thx
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Działający serwer 172.104.9.109 6789 Chce admin aby jego serw był na głównej liście, ale chyba jeszcze nie ma.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
a czy kturyś serwer z serwer list dziaała?bo mi gada coś mniejsze. htm;l czy jakoś tak?
2020-04-17 10:56
Edytowano
pewnie nie. Łącz się na dmsrv.pl port 4625 :) niezmiennie od 2 lat online.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
potym jak wszystko zrobiłem to jak wejść do gry? sory za takie głópie pytania ale barddzo długo nie grtałem
Nie działa serw dmsrv.pl 4625
Działa już.
Wtedy były pewnie prace techniczne haha. Jakby nastepnym razem coś, to daj znać wzmiankując czy w pm, szybciej zauważę.
eee no to fajniee ja lubię strzelanki więc...
<3 :* <3
krzywy — Wpis 130 z 247
2022-01-23 15:24
1 polubienie
Witajcie. Jeśli ktoś stęsknił się za graniem, to zapraszamy na serwer: przytulnemiejsce.pl Port: 6789. Jeśli ktoś chciałby zmienić mapę, proszę pisać do użytkownika AXM04 albo do mnie. Życzymy miłej zabawy.
Można by kiedy pograć, z pół roku nie było grane.
no mnie i AXM można dość często spotkać, więc czekamy rooooflflflflflfl
No to powiedzmy, że o 19 zajrzę.
ee, to na teamy to nie chce mi się grać, chyba,, że zmienicie na death match. W tej grze lepiej grać samemu niż we dwóch, bo można zabić samego siebie
adres serwera oraz porty zostały zaktualizowane. Drużynowa walka została wyłączona. Ponownie życzymy miłej zabawy. Dane do serwera poniżej: Adres: ogon.tk Porty: 4625
JAAAPIEEERNIIICZEEE! Znowu te systemy 32 bitowe. Przez nie niemogę nic zrobić!
balteam — Wpis 137 z 247
2022-02-15 19:24
1 polubienie
O 20 gram z Papierkiem i Postukujacym na serwerze, zapraszamy, fajnie jak by jakaś sensowna mapa była, mam nadzieję, że single a nie teamy.
2022-02-15 19:25
1 polubienie
Cześć, skoro jest jakiś fajnie działający serwer, to: Dzisiaj o dwudziestej proponuję rozgrywkę dla chętnych. Pogramy tak z godzinkę plus minus. Możemy dodatkowo pogadać sobie głosowo na dedykowanej konferencji. Zapraszam wraz z Papierkiem i Balteamem. Wpadnijcie :)
INFP
Ktoś ma jakiś normalny srv?
A co złego na tamtym?