The road to rage
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#141 Adasadula
Niediała xd, przynajmnij mi
#142 daszekmdn
A teraz?
#143 Adasadula
Nadal niedziała
#144 krzywy
ja za kilka godzin postawię na moim serwerze. Dam znać jak będzie gotowy
#145 Adasadula
Ok, to dawaj.
#146 daszekmdn
Mi działa, port 4625
#147 Adasadula
Ok, niewiem czy to ja zle wpisywałem czy było cuś z serwkiem ale ok 4/3godz temu niedziałało mi.
#148 Postukujacy
W sumie nie gram, ale tak sobie zajrzałem i serwer ogon.tk leży.
#149 daszekmdn
Bo oczywiście ktoś mądry go zamknął. Tak generalnie działa.
#150 Adasadula
Pytanko: czy tutaj są boty bo bym chcial se pograć ale nima z kim bo raczej nikt niewchodzi?
#151 balteam
Nie ma botów, można kiedyś się zgadać jak będzie normalna mapa i single, a nie durna drużynówka, Papierek, postukujący, czasami grają, więc by było nas trzech, ty czwarty.
#152 Adasadula
Mapka się znormalniła
#153 daszekmdn
Z Wami nie warto grać jak chodzi o początkujących bo wszystkich wybijecie.
#154 balteam
To też prawda.
#155 Adasadula
Po za tym ja nieogarniam grania mychą.
#156 balteam
To nie jest istotne, Papier też ni gra myszką, postukujący tak samo, a Papier gra myszką tak jak klawiaturą. Ja za to gram klawiaturą tak do dupy, że by mnie każdy prawie rozwalił, a myszką dobrze, innymi słowy, da się klawiaturą grać na pewno tak dobrze, jak większość myszką, pewnie myszka jest lepsza jakośobiektywnie mierząc, ale na bank klawiatura jest zdatna do gry jak ktoś od początku na niej gra i można wymiatać.
#157 jamajka
Myszką siętrzeba przyzwyczaić, bo lata straszni szybko ten kursor, trzeba to robić bardzo, że tka powiem, ostrożnie na początku.
#158 balteam
Lata szybko też jak jest ustawiona zła rozdzielczość, wtedy lata za szybko,
#159 lalar123
Nie wiem czy to tu mogę zgłosić, ale serwer działał jeszcze w czoraj a dziś jak chcę się połączyć pokazuje error.
#160 daszekmdn
Cześć.
Z uwagi na kwestie finansowe i zakończenie okresu umowy serwer na Windowsie nie jest już dłużej utrzymywany dlatego tymczasowo RTR nie jest dostępne. Może kiedyś... Chwilowo nie ma gdzie tego postawić.