The road to rage
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#161 Adasadula
prosz
pobicie.pl
Porty defaultowe, 6789
#162 Adasadula
Czkolwiek nikt chyba niegrał na dluzej od dawien...
#163 daszekmdn
Chciał by kto pograć dzisiaj np? Jakoś mi się melancholia włączyła i tęsknota za starymi czasami ;).
#164 Adasadula
Ja bym może i pograł ale na normalnej mapie, 5a, i jak tam jest z graniem na mapie? Kiedyś jak kolwiek grałem ale mało pamiętam, musiał bym się podćwiczyć
#165 daszekmdn
A co znaczy 5a. Normalna mapka to była np clocktower
#166 Adasadula
sory, poprostu a miało być,
#167 lalar123
pobicie.pl 6789
Connection error.
#168 Adasadula
już nima xd, mogę postawić ale tak czy tak nikt nie gra a mój debian coś ostatnio nie lubi wine
#169 Adasadula
Dobra, nawet stoi, ciekawe do kiedy xd, może skrobnę coś do podnoszenia jak padnie, ale działa, pobicie.pl 6789
#170 lalar123
wejdę na chwilę ja chcę czasami pograć ale wiadomo jak to jest żandarmerja z bąkowca.
#171 daszekmdn
To nie jest, że Debian nie lubi Wine, tylko serwer RTR nie lubi być włączony długo i sam po czasie się wywala na mordę. Zrób se zadanie w cronie by go rebootnął raz na 24 h i będzie stabilnie. Ja tak miałem lata temu jak go hostowałem w domu na Windowsie. Teraz zatoczyliśmy koło, ale w sumie już nie hostuję, bo zbyt kiepskie łącze jak by przyszło 10 osób i się chciało tłuc jak czasem na upcu nie wyrabiał to co dopiero teraz na radiówce, ale tak to tragedii niema.
#172 Adasadula
Wim, poprostu generalnie ostatnio ten server nie chciał działać, ale już wiem o co chodziło bo przez własną głupotę nie wypuściłem portów xd. Tak wiem że ten trtrowy server jest mało stabilny, przecie jak stał na windowsie to się rebootował co jakiś czas
-- (daszekmdn):
To nie jest, że Debian nie lubi Wine, tylko serwer RTR nie lubi być włączony długo i sam po czasie się wywala na mordę. Zrób se zadanie w cronie by go rebootnął raz na 24 h i będzie stabilnie. Ja tak miałem lata temu jak go hostowałem w domu na Windowsie. Teraz zatoczyliśmy koło, ale w sumie już nie hostuję, bo zbyt kiepskie łącze jak by przyszło 10 osób i się chciało tłuc jak czasem na upcu nie wyrabiał to co dopiero teraz na radiówce, ale tak to tragedii niema.
--
#173 LordKiller Konto zarchiwizowane
To jak teraz?
Chciałbym zagrać w RTR i jak to z portami i serwerami?
Podajcie wszystkie dane jak dołączyć, bo się zgubiłem już.
#174 Adasadula
Wpis 169, jest dość zrozumiały jak myślę.
#175 LordKiller Konto zarchiwizowane
dobra, działa.
#176 daszekmdn
O której wjechać wam na chatę xD chciałbym zrobić mordobicie tylko czekam na kogo aktywnego by nie wisieć na srv jak debil :D
#177 Adasadula
Jak byś chciał ja mogę xd, nawet na jakiejś konfie prywatnej jak by jeszcze ktoś chciał tylko zapomniałem jak się gra więc kazdy mnie zabije :P
-- (daszekmdn):
O której wjechać wam na chatę xD chciałbym zrobić mordobicie tylko czekam na kogo aktywnego by nie wisieć na srv jak debil :D
--
#178 LordKiller Konto zarchiwizowane
No ja też bym chętnie się pobił.
#179 daszekmdn
To dawajcie o 11. BTW czemu to jest last man standing? Przy takiej znikomej liczbie graczy nie ma to sensu.
#180 LordKiller Konto zarchiwizowane
Dobra, o 11 będę.
Nie wiem, dziwne czemu tak jest, ale ok.
Powinna być normalna gra a nie Last man standing ale ok.