The road to rage
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#61 denis333
ewentualnie alt+tab przejdź jeszcze raz na okno aplikacji. W Win10 czasami uac się nie podświetla prawidłowo.
#62 zywek
Żadne wyłaćz to. Potem się instaluje niewiadomo co i nawet ... Ehh. Szkoda gadać
#63 kacper
Można jakoś w single mode sprawdzić ilu zabiłeś, czy ile razy padłeś?
#64 balteam
chyba niet, jak pod tabem nic nie ma to nie.
#65 kacper
Mogę z poziomu gry zaktualizować? Mam starszą wersję, i chcę zupdatować do najnowszej. Jak daje update downloading to pisza unable download. Czemu?
#66 daszekmdn
Bo jest niewspierany updater niestety.
#67 kacper
Mam problem z myszką. Mam za dużą czułość w rtr, nie mogę normalnie wycelować, bo nieznaczny ruch myszą obraca nie o 360 stopni. Mam guzik do zmieniania czułości myszy, ale jakby niedziałał w grze
#68 kacper
aha, dzięki daszek. Na audio games jest najnowsza?
#69 daszekmdn
nie wiem, na dragonapps.org
Mysz ustawiasz w settingsach z tego co pamiętam ale tu juz Hryńka pytaj.
#70 kacper
wiem, może nie powienienem pisać w tym wątku, bo problem dotyczy też innch gier, mysz zachowuje się tak samo, w win 7 działała w rtr normalnie.
#71 mojsior
hmm co do myszy to pamiętam że mi w grze toxic też wariowała moja bezprzewodówka z logitecha ale po zainstalowaniu aktualnych sterowników się uspokoiło.
Spróbuj zainstalować sterowniki do myszki, niektóre mają ustawienia czułości w sobie
#72 hryniek
mysz i jej czułość ustawiasz w panelu sterowania
#73 kacper
Jak założyć własny serwer? W grze nie widzę obcji.
#74 zywek
Nie da się tak łatwo.
#75 papierek
jak zrobisz update, kacprze, czyli pobierzesz najnowszą wersję to stracisz możliwość gry w single player
#76 kacper
dla tego mam obie, papierze.
#77 zegarmistrz
Road torage miało błędy? przepraszam ale niepamiętam bo również się w to zagrywałem ale może poprostu człowiek poprostu nato niepatrzył
#78 daszekmdn
Miała.
#79 nuno69
Flagowy blad to chyba team -1
#80 jamajka
Ja mam pytanie, czy to w ogóle w jakiś sposób działa jeszcze?