ewentualnie alt+tab przejdź jeszcze raz na okno aplikacji. W Win10 czasami uac się nie podświetla prawidłowo.
zywek — Post 62 of 247
2018-04-05 10:48
Żadne wyłaćz to. Potem się instaluje niewiadomo co i nawet ... Ehh. Szkoda gadać
Można jakoś w single mode sprawdzić ilu zabiłeś, czy ile razy padłeś?
chyba niet, jak pod tabem nic nie ma to nie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Mogę z poziomu gry zaktualizować? Mam starszą wersję, i chcę zupdatować do najnowszej. Jak daje update downloading to pisza unable download. Czemu?
Bo jest niewspierany updater niestety.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Mam problem z myszką. Mam za dużą czułość w rtr, nie mogę normalnie wycelować, bo nieznaczny ruch myszą obraca nie o 360 stopni. Mam guzik do zmieniania czułości myszy, ale jakby niedziałał w grze
aha, dzięki daszek. Na audio games jest najnowsza?
nie wiem, na dragonapps.org Mysz ustawiasz w settingsach z tego co pamiętam ale tu juz Hryńka pytaj.
wiem, może nie powienienem pisać w tym wątku, bo problem dotyczy też innch gier, mysz zachowuje się tak samo, w win 7 działała w rtr normalnie.
hmm co do myszy to pamiętam że mi w grze toxic też wariowała moja bezprzewodówka z logitecha ale po zainstalowaniu aktualnych sterowników się uspokoiło. Spróbuj zainstalować sterowniki do myszki, niektóre mają ustawienia czułości w sobie
mysz i jej czułość ustawiasz w panelu sterowania
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Jak założyć własny serwer? W grze nie widzę obcji.
jak zrobisz update, kacprze, czyli pobierzesz najnowszą wersję to stracisz możliwość gry w single player
po co mi sygnatura?
dla tego mam obie, papierze.
Road torage miało błędy? przepraszam ale niepamiętam bo również się w to zagrywałem ale może poprostu człowiek poprostu nato niepatrzył
Miała.
Flagowy blad to chyba team -1
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Ja mam pytanie, czy to w ogóle w jakiś sposób działa jeszcze?
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.