Forum

The road to rage

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 4 / 13 Następna

denis333

#61 ·

ewentualnie alt+tab przejdź jeszcze raz na okno aplikacji. W Win10 czasami uac się nie podświetla prawidłowo.

zywek

#62 ·

Żadne wyłaćz to. Potem się instaluje niewiadomo co i nawet ... Ehh. Szkoda gadać

kacper

#63 ·

Można jakoś w single mode sprawdzić ilu zabiłeś, czy ile razy padłeś?

balteam

#64 ·

chyba niet, jak pod tabem nic nie ma to nie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

kacper

#65 ·

Mogę z poziomu gry zaktualizować? Mam starszą wersję, i chcę zupdatować do najnowszej. Jak daje update downloading to pisza unable download. Czemu?

daszekmdn

#66 ·

Bo jest niewspierany updater niestety.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

kacper

#67 ·

Mam problem z myszką. Mam za dużą czułość w rtr, nie mogę normalnie wycelować, bo nieznaczny ruch myszą obraca nie o 360 stopni. Mam guzik do zmieniania czułości myszy, ale jakby niedziałał w grze

kacper

#68 ·

aha, dzięki daszek. Na audio games jest najnowsza?

daszekmdn

#69 ·

nie wiem, na dragonapps.org
Mysz ustawiasz w settingsach z tego co pamiętam ale tu juz Hryńka pytaj.

kacper

#70 ·

wiem, może nie powienienem pisać w tym wątku, bo problem dotyczy też innch gier, mysz zachowuje się tak samo, w win 7 działała w rtr normalnie.

mojsior

#71 ·

hmm co do myszy to pamiętam że mi w grze toxic też wariowała moja bezprzewodówka z logitecha ale po zainstalowaniu aktualnych sterowników się uspokoiło.
Spróbuj zainstalować sterowniki do myszki, niektóre mają ustawienia czułości w sobie

hryniek

#72 ·

mysz i jej czułość ustawiasz w panelu sterowania
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

kacper

#73 ·

Jak założyć własny serwer? W grze nie widzę obcji.

zywek

#74 ·

Nie da się tak łatwo.

papierek

#75 ·

jak zrobisz update, kacprze, czyli pobierzesz najnowszą wersję to stracisz możliwość gry w single player
po co mi sygnatura?

kacper

#76 ·

dla tego mam obie, papierze.

zegarmistrz

#77 ·

Road torage miało błędy? przepraszam ale niepamiętam bo również się w to zagrywałem ale może poprostu człowiek poprostu nato niepatrzył

daszekmdn

#78 ·

Miała.

nuno69

#79 ·

Flagowy blad to chyba team -1
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

jamajka

#80 ·

Ja mam pytanie, czy to w ogóle w jakiś sposób działa jeszcze?
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Poprzednia 4 / 13 Następna